Alişan ve Buse Varol’dan ‘o’ haberlere tepki

Bir dönem evliliklerinde kriz yaşayan ve boşanacakları konuşulan Alişan-Buse Varol çifti, kötü günleri geride bıraktı. Önceki gün objektiflere yansıyan ikili, evlilikleriyle alakalı açıklamalarda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Alişan-Buse Varol çifti, önceki gün reklam yüzü oldukları markanın lansmanına katıldı. Aralarındaki buzları eriterek barışan ikili, haklarında çıkan, “Krizi fırsata çevirdiler” haberleriyle alakalı konuştu.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Alişan, “Bunu yapanlar var, o yüzden herkesi aynı kefeye koyuyorlar ama bize bunu yakıştırmaları bizi üzüyor. Çok paraya ihtiyacımız varmış da kavga haberi çıkarmışız, ondan sonra işler güçler gelince barışmışız… Saçma sapan işler!” dedi.

Varol da, “Bizim iki çocuğumuz var. Aklı başında olan insanlar bunları yapmaz herhalde ama insanların ne düşündüğü benim gerçekten zerre kadar umurumda değil. Bu bizim hayatımız.” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, ardından, “O zaman da söyledim; her ailede yaşanabilecek şeyleri yaşadık. Önemli olan bizim bir arada olmamız.” şeklinde konuştu.

Muhabirlerin, “Sizin için ‘ikinci bahar’ oldu sanki…” sözlerinin üzerine Alişan, “Biz hep bahardık…” açıklamasını yaptı.

Kardeşinin vefatı nedeniyle zor günlerden geçtiğini söyleyen Alişan, şu ifadeleri kullandı:

Ben kardeşimi kaybettim. Normal olmayan şeyler yaşadım. Bundan sonrası için belki eskisi gibi bazı şeylerde olmayabilirim. Sonuçta bir aile var ortada, sevdiğim insanla evlendim. Zaman zaman ufak tefek şeyler yaşayabiliriz veya büyük şeyler de yaşayabiliriz. Önemli olan bunların çözülebilmesi ve tekrar bir arada olmamız. Zaten bir aradaydık.

Buse Varol, eşinin sözlerinin ardından, “Her ailede olan bir şeyi bizlerden biri, ünlü isimler yaşadığında her kafadan ses çıkıyor. Konu konuşula konuşula büyüyor.” diyerek, düşüncesini dile getirdi.

“BURAK BESTE YAPMAYA BAŞLADI”

Ayrıca oğlunun babasının izinde olduğunu belirten ünlü isim, “Şarkıları artık ezbere biliyor. Burak, durup durup kafasından müzik yapıyor. Besteciliğe başladı.” şeklinde espri yaptı.

Alişan ve Buse Varol’dan ‘o’ haberlere tepki

Yorumlar kapalı.