Alişan ve Buse Varol’un evliliği ile ilgili bomba iddia: Krizi Emine Erdoğan çözdü

YouTube'dan yayın yapan Al Sana Haber programının yorumcularından Nurcan Sabur, Alişan ve Buse Varol'un aralarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın düzelttiğini iddia etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alişan ile Buse Varol arasında yaşanan ve magazin gündemini uzun süredir meşgul eden kriz tırmanmaya devam ediyor. Çiftin, kızlarının doğum gününde yaşadıkları olayla ateşlenen ve ünlü ikiliyi boşanma aşamasına kadar getiren sorunun çözüldüğü, ancak bu kez de Alişan’ın annesi Suzan Tektaş’ın gelinini affetmediği ve bu sebeple sevenlerin kavuşamadığı iddia edilmişti.

Ünlü isimler konu karşısında sessizliklerini korurken bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın devreye girdiği öne sürüldü. Youtube yayınlarıyla tanınan, Al Sana Haber programının yorumcularından Nurcan Sabur’un iddiasına göre, Alişan’ı çok seven Emine Erdoğan, çiftin barışması için harekete geçti.

Alişan ile görüşen Emine Erdoğan’ın ünlü şarkıcıdan Buse ile barışmasını istediği ve “Bu evliliği kurtarın çocuklar, gözden geçirin” dediğini öne süren Sabur’un iddiasına henüz bir cevap gelmedi.

Öte yandan Alişan ile Buse Varol’un düğün törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile katılmıştı. Çiftin nikâh şahitleri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmuştu.

 

Alişan ve Buse Varol’un evliliği ile ilgili bomba iddia: Krizi Emine Erdoğan çözdü

Yorumlar kapalı.