Alişan’dan eşi Buse Varol’un yeni imajı ile ilgili yorum: “Yapacak bir şey yok”

Buse Varol'un yeni imajı takipçilerini ikiye bölerken, bir yorum da iki çocuğunun babası Alişan’dan geldi. Son olarak sürpriz sosyal medya hamlesiyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı, aralarında kriz olduğu iddia edilen oyuncu eşinin yeniden evlilik yüzüğünü takmaya başlamasıyla ilgili de konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol çifti, geçtiğimiz haftalarda kızları Eliz’in doğum gününü ayrı ayrı kutladı. Kayınvalidesinin evindeki doğum günü partisine davet edilmeyen Buse Varol ile Alişan’ın boşanacağı iddia edildi. Evliliklerinde kara bulutlarla gündemden düşmeyen Buse Varol imaj değiştirirken Alişan’dan da beklenen yorum geldi.

İmaj değişikliği yapmak isteyen Buse Varol, kısa olan saçlarını kuafördeki işlemlerle uzattı. Yeni imajını 1,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Varol’a ilk beğenilerden biri de Alişan’dan geldi.

Önceki gün yeğenleriyle bir alışveriş merkezinde görüntülenen Alişan, Buse Varol’un yeni imajı hakkında “Baştan beri yapıyordu bunu. Uzun, kısa, kıvırcık, siyah, sarı… Alıştık artık, yapacak bir şey yok” dedi.

31 yaşındaki oyuncunun tekrar alyansını taktığı hatırlatılan şarkıcı, “Yüzüğü ara ara takıyor zaten, onunla alakalı hiçbir şey yok” açıklamasını yaptı.

Alişan’dan eşi Buse Varol’un yeni imajı ile ilgili yorum: “Yapacak bir şey yok”

Yorumlar kapalı.