Alişan’dan yürek burkan Selçuk Tektaş paylaşımı: Alışmadım, alışamıyorum… Gittiğim her yere seni yanımda götürüyorum

Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Kardeş acısı dinmeyen ve zor günler geçiren Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz 2021’de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Duygusal bir paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, “Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum” dedi

Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Alişan’ın kardeşi ve menajeri olan Selçuk Tektaş, koronavirüse yakalanmasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Entübe edilen Selçuk Tektaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

41 yaşında hayata veda eden iki çocuk babası Selçuk Tektaş, Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Feriköy Mezarlığı’na defnedilmişti.

Kardeşine duyduğu özlemi sık sık sosyal medya hesabından yayınladığı mesajlarla dile getiren ünlü şarkıcıi paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

“BİR SENE DAHA BİTECEK SENSİZ”

Alişan, kardeşiyle çekilen bu fotoğrafını “Çok özledim çok… Bir sene daha bitecek sensiz… Alışmadım, alışamıyorum. Yaşıyorum, nefes alıyorum, çalışıyorum, ayakta duruyorum, durmaya çalışıyorum ama eksiğim Selçuk, sensiz hep eksiğim. Gittiğim her yerde seni yanımda götürüyorum, her işimde sen yanımdaymışsın gibi hissetmeye çalışıyorum. ‘Ağabey sahne saati geldi’ diye aramanı, ‘Ağabey bu ay çok iyi, ağabey nasıl oldun, düzeldi mi sesin?’ diye aramanı o kadar özledim ki.. .Seni o kadar özledim ki… Sen varmışsın gibi hep yanımdaymışsın gibi yaşamaya, seni yaşatmaya devam edeceğim kardeşim. Seni çok seviyorum canımın parçası” notuyla yayınladı.

Alişan’dan yürek burkan Selçuk Tektaş paylaşımı: Alışmadım, alışamıyorum... Gittiğim her yere seni yanımda götürüyorum

Alişan’dan yürek burkan Selçuk Tektaş paylaşımı: Alışmadım, alışamıyorum… Gittiğim her yere seni yanımda götürüyorum

Yorumlar kapalı.