Almanya’da bir gecede milyoner olmuştu: İlk işi sevgilisini terk etmek olmuş!

Almanya’da lotodan yaklaşık 10 milyon euro değerinde büyük ikramiyeyi kazanan Kürşat Yıldırım, gündem olmaya devam ediyor. Alman basını, Kürşat’ın ikramiyeyi kazandıktan sonra ilk iş olarak yaptıklarını yazdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya, Eylül ayında yapılan loto çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan Kürşat Yıldırım’ı konuşuyor… Dortmund’da yaşayan 41 yaşındaki Kürşat, büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra parasıyla ilk olarak Ferrari ve Porsche marka araba aldığını açıklamıştı.

Türkiye doğumlu Kürşat, uluslararası kamuoyunda da gündem oldu. Alman basını 9 milyon 900 bin euro değerinde piyango ikramiyesini kazanan Kürşat’ın ilk iş olarak kız arkadaşından ayrıldığını yazdı.

Almanya'da bir gecede milyoner olmuştu: İlk işi sevgilisini terk etmek olmuş!

‘PARAYI KAZANDIKTAN SONRA ÇOK DEĞİŞTİ’

42 yaşındaki Kürşat’ın Mayıs ayından beri birlikte olduğu 50 yaşındaki kız arkadaşı, Alman basınına konuştu. İsmi açıklanmayan kadın ‘şoke olduğunu’ belirtirken, Kürşat’ın ikramiyeyi kazandıktan sonra çok değiştiğini söyledi.

Kürşat’ın eski kız arkadaşı, “Paranın onu nasıl değiştirdiği inanılmaz. Hep el ele tutuşurduk. Bana hep ‘canım’ derdi. Lotoyu kazandıktan sonra beni aradı ve ‘Tatlım, zenginim, sana her şeyi alacağım!’ dedi.” dedi. İsmi açıklanmayan kadın, “Daha sonra beni hiç sevmediğini ama onun kız arkadaşı olmaya devam etmem için bana para ödemek istediğini söyledi.” ifadelerinde bulundu.

KÜRŞAT KENDİNİ SAVUNDU

Kürşat da konuyla ilgili yerel basına konuşurken, “O benim için özel bir kadın, gerçekten her zaman yanımda oldu. Ama ben onun insanlığına ve sıcaklığına aşık oldum, bir kadın olarak ona değil, ona açıkça söyledim” diyerek kendini açıklamaya çalıştı.

Daha önce uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kaçakçılık dahi yaptığını açıklayan Kürşat, yaklaşık 10 milyon euro ikramiye kazandıktan sonra ilk olarak işinden ayrıldı. Bir Ferrari ve bir Porsche satın aldığını söyleyen Kürşat, kaliteli bir kol saati aldığını da dile getirdi. Kürşat bunları “yatırım” olarak tanımlarken, “En sevdiğim cafe’yi de aldım” dedi.

Almanya’da bir gecede milyoner olmuştu: İlk işi sevgilisini terk etmek olmuş!

Yorumlar kapalı.