Amber Heard’den Johnny Depp’in kazandığı mahkeme kararına 43 sayfalık önergeyle itiraz

Amber Heard, Johnny Depp'in kazandığı karalama davasında, kararın geri çekilmesi için avukatlarının hazırladığı 43 sayfalık önerge ile mahkemeye başvuruda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birkaç hafta boyunca süren Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki karalama davası, Johnny Depp’in lehine sonuçlandı. Amber Heard ve avukatları, mahkemenin kararına itiraz ederek, 43 sayfalık bir önerge ile kararın geri çekilmesi için başvuruda bulundu.

Beyazperde’nin New York Post’tan aktardığı habere göre, 43 sayfalık belgede, mahkemede Depp’in sunduğu kanıtların davayı sonlandırmak için yeterli olmadığı ifade edildi. Belgede ayrıca, mahkeme sonucunda Heard’ün Depp’e ödemesine karar verilen 10,3 milyon dolar tazminatın çok yüksek olduğu ve Heard’ün bu tazminatı ödemek için yeterli parası olmadığı belirtildi.

İtiraz için sunulan belgede, jüri üyelerinden birisinin kimlik bilgilerinde tutarsızlık olduğu da iddia edildi. Belgede yer alan ifadelerde 15 numaralı jüri üyesinin, mahkemeye göre 1945 doğumlu olduğu, halka açıklanan belgelerde ise 1970 doğumlu olarak göründüğü aktarıldı.

Mahkeme, itiraz metnini inceleyecek

Johnny Depp’in avukatı Ben Chew yaptığı açıklamada, karşı taraftan böyle bir itiraz beklediklerini ifade etti. Mahkeme, Heard tarafından sunulan itiraz metnini inceleyecek.

Amber Heard’den Johnny Depp’in kazandığı mahkeme kararına 43 sayfalık önergeyle itiraz

Yorumlar kapalı.