“Amcam enkaz altında kaldı” diyen Burcu Biricik’ten yeni paylaşım: Benim amcam değildi

Hatay’da meydana gelen depremin ardından Oğuzhan Uğur’un paylaşımına “Amcan enkaz altında” yorumunu bırakan oyuncu Burcu Biricik yeni bir paylaşım yaparak yanlış anlaşıldığını söyledi. Bir takipçisinin talebini paylaştığını söyleyen oyuncu, "Sette hızlıca iki kayıt arasında gelen yardım çağrılarını yönlendirdim. Benim amcam değildi" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın Defne ilçesinde dün saat 20.04’te 6.4 büyüklüğünde, Samandağ ilçesinde de saat 20.07’de 5.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Birçok ilde etkili şekilde hissedilen depremlerde 6 kişi hayatını kaybetti, 18’i ağır 294 kişi yaralandı.

“LÜTFEN ACİL YARDIM”

Oyuncu Burcu Biricik de amcasının depremlerin ardından enkaz altında kaldığını söyleyerek yardım istedi.

Instagram’da Oğuzhan Uğur’un paylaşımına yorum yapan Biricik, “Hatay Antakya, Küçük Dalvan İpek Sokak’ta amcam enkaz altında kaldı. Lütfen acil yardım. Yönlendireceğiniz bir ekip var mıdır Oğuzhan?” dedi.

"Amcam enkaz altında kaldı" diyen Burcu Biricik'ten yeni paylaşım: Benim amcam değildi

“BENİM AMCAM DEĞİLDİ”

Paylaşımın kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından yeni bir paylaşım yapan Biricik, yanlış anlaşıldığını söyledi. Takipçisi için yardım çağrısında bulunduğunu söyleyen oyuncu, “Dün sette hızlıca iki kayıt arası gelen yardım çağrılarını yönlendirmeye çalışırken bir gencin amcasıyla ilgili mesajını da hızlıca yönlendirdim. Benim amcam değildi yani. Gerçi ne fark eder” ifadelerini kullandı.

"Amcam enkaz altında kaldı" diyen Burcu Biricik'ten yeni paylaşım: Benim amcam değildi

“Amcam enkaz altında kaldı” diyen Burcu Biricik’ten yeni paylaşım: Benim amcam değildi

Yorumlar kapalı.