Ankara’da doktor Ebru Ergin’e saldıran Feray Yelmen tutuklandı

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Nöroloji Uzmanı Dr. Ebru Ergin Bakar, ilacını yazmak için rapor istediği hasta tarafından dövüldü. Şikayetçi olan Bakar, ''Üzerime oturdu ve boğmaya çalıştı. Nefes alamadığım için ölüyordum'' dedi. Başsavcılık, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı. Zanlı, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, dün Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Yenimahalle Semt Polikliniği’nde görevli Dr. Bakar’ın darbedilmesi olayına ilişkin Feray Y. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelinin, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Ercan Poyraz tarafından ifadesi alındı.

Poyraz, şüpheli Feray Y’yi, “kasten yaralama” suçundan tutuklanması talebiyle sulh ceza mahkemesine sevk etti.

Şüpheli Feray Y. “kasten yaralama” suçundan tutuklanması talebiyle sulh ceza mahkemesine sevk edildi. Savcılığın sevk yazısında, şüphelinin ayrıca 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu’na muhalefet ettiğine de işaret edildi. Şüpheli Feray Y., 3359 sayılı kanunun 12´nci maddesi gereğince `görevi başındaki doktoru kasten yaralama´ suçuyla tutuklandı.

Bakan Koca’dan teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli doktor Ebru Ergin Bakar’ı darbeden şüphelinin hızlıca tutuklanması ve gösterilen hassasiyet sebebiyle yargıya teşekkür etti.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli nörolog arkadaşımıza yönelik şiddet suçundan şüpheli şahıs, Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştır. Karar ve sağlıkta şiddet konusuna gösterilen hızlı hassasiyet sebebiyle yargıya teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ankara’da doktor Ebru Ergin’e saldıran Feray Yelmen tutuklandı

Yorumlar kapalı.