Ankaragücü’nden Behzat Ç.’ye sert tepki: Özür dileyin

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Behzat Ç. Çekiç ve Gül dizisinde uyuşturucu satıcısı karakterin Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesine tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankaragücü kulübünden konuyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

* Dijital bir platformda yayınlanan Behzat Ç. dizisinde bir uyuşturucu satıcısının MKE Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesini üzülerek takip ettik.

“ŞİDDETLE KINIYORUZ”

* 112 yıllık bir tarihe sahip; Milli Mücadele döneminin kahramanları İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından kurulan bir kulübün armasının bu şekilde kullanılmasını şiddetle kınıyoruz.

* Ankara’da çekimleri yapılan bir dizinin, Ankara’nın en önemli değerlerinden birine yaptığı bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz.

* Behzat Ç. dizisinin senaristinden, yapımcısından ve yayıncı kuruluşundan; camiamızdan özür dilemesini ve yaptıkları kabul edilemez yanlışı düzeltmesini ivedilikle bekliyoruz.

* Konunun mutlaka takipçisi olacağız.

Ankaragücü’nden Behzat Ç.’ye sert tepki: Özür dileyin

DİZİ, BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Efsanevi dizi Behzat Ç.’nin yeni macerası Behzat Ç. Çekiç ve Gül BluTV’de izleyicisiyle buluşmaya ediyor.

Dizinin her bölümü için özel olarak hazırlanan illüstrasyon çalışmaları da BluTV’nin sosyal medya hesaplarında büyük ilgi görüyor.

Dizinin kadrosunda Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu yer alıyor.

Senaryosunu Ercan Uğur’un yazdığı dizinin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstleniyor.

Ankaragücü’nden Behzat Ç.’ye sert tepki: Özür dileyin

Yorumlar kapalı.