Aralarında aşk dedikoduları çıkan Hakan Sabancı ve Dilara Aksüyek beraber görüntülendi

Oyuncu Dilara Aksüyek ile iş insanı Hakan Sabancı, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşlarının doğum gününe katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, haklarında ortaya atılan 'aşk' iddialarına son noktayı koydu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık beş ay önce kendisi gibi oyuncu olan ‘Arka Sokaklar’ın ‘Tekin’i Onur Bay ile ilişkisini noktalayan Dilara Aksüyek, bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyordu. Sabancı ve Aksüyek, geçtiğimiz akşam Cihangir’de bir arkadaşlarının doğum gününü kutlayacakları mekana girerken görüntülendi.

İkili, Hakan Sabancı’nın aracından inince bir anda basın mensuplarını karşılarında gördü. Muhabirlerin, “Uzun süredir aşk iddiaları var. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna yanıt veren Sabancı, “Arkadaşız, aramızda aşk yok” dedi.
Aksüyek ise iş insanına katılarak, “Daha önce de dediğim gibi aşk yok, arkadaşımızın doğum gününe geldik” şeklinde konuştu. Aksüyek ve Sabancı, ardından arkadaşlarının doğum gününün kutlanacağı mekana girdi.

Aralarında aşk dedikoduları çıkan Hakan Sabancı ve Dilara Aksüyek beraber görüntülendi

Yorumlar kapalı.