Arda Güler kimdir, nereli, kaç yaşında? Arda güler hangi lisede okuyor?

Futbolcu Arda Güler, başarılarıyla son dönemde adından en çok bahsedilen genç futbolculardan. Peki Arda Güler kimdir, nereli, kaç yaşında?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin altyapısında yetişen 17 yaşında Arda Güler, gösterdiği performansıyla adından sıkça bahsettiriyor. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde son oynadığı Dİnamo Kiev maçında maça direkt katkı sağlayarak 1 gol 1 asist yapan Güler, İtalya bir gazetecinin iddiasına göre, Roma’yı çalıştıran ünlü teknik adam Jose Mourinho, Arda Güler’i izlemesi için Türkiye’ye birkaç gözlemci göndermiş ve Güler’i yakın markaja aldı.

Peki başarılı genç futbolcu Arda Güler kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi lisede okuyor? işte detaylar

Arda Güler kimdir, nereli, kaç yaşında?

Arda Güler, 25 Şubat 2005’te Ankara’nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. 2014 yılında 9 yaşında iken Gençlerbirliği altyapısına katılan Arda, yeteneği ile ön plana çıktı. 2018’e kadar Başkent ekibinde forma giyen genç solak, Şubat 2019’da Fenerbahçe’ye katıldı.

14 yaşında Fenerbahçe’ye katılan Arda, hayalini kurduğu kulübe geldiğini belirtmiş ve “Bir yanda yıllardır beraber futbol oynadığım takım arkadaşlarımdan ve hocalarımdan ayrılmanın üzüntüsü, diğer tarafta taraftarı olduğum ve hayalini kurduğum kulübe gelmenin mutluluğu…” ifadelerini kullanmıştı.

Arda güler hangi lisede okuyor?

Fenerbahçe’nin 17 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler, Fenerbahçe Koleji’nde okumaktadır.

Arda Güler kimdir, nereli, kaç yaşında? Arda güler hangi lisede okuyor?

Yorumlar kapalı.