Arda Turan, Berkay saldırısı hakkında ilk kez konuştu! ‘Eşime sabah 5’te…’

Arda Turan, 2018 yılında şarkıcı Berkay ile arasında yaşananlar hakkında Exxen'de yayınlanan belgeselde açıklamalarda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın kaptanlarından Arda Turan, Acun Ilıcalı’nın kurucusu ve sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan kendi belgeselinde açıklamalar yaptı.

Arda Turan, 2018’de popçu Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin ile arasında geçen olayla ilgili de ilk kez konuştu.

Hiç bu konu hakkında konuşmamıştım diyen Turan,  “Ben kimseyi taciz etmedim diyen Olayın olduğu gece sabah 05:00’te e 8 aylık hamile eşime mesaj attılar. Kalkıp ben öyle hastaneye gittim. Maalesef sevmediğim birine şiddet uyguladım” dedi.

Arda Turan’ın açıklamaları şöyle;

“UTANILACAK KONULARDIR”

“Doğru kelimeleri seçmek istiyorum. Dikkat ettiyseniz hiç bu konu hakkında konuşmadım. Bunlar bizim yaşantımızda utanılacak konulardır. Söylediğim iddia edilen, başka kimse tarafından görülmeyen, duyulmayan, cümlenin de tam karşılığı belli olmayan bir hanımefendi tarafından söylenen bir konu, ‘Arda taciz etti’ye geldi. Ben kimseyi taciz etmedim. Kimseyi! Allah şahidimdir. Ancak o işe ‘taciz’ dediler. ‘Kadına şiddet’ dediler.

“YÜZDE 100 HAKSIZIM”

Olayın olduğu gece sabah 05:00’te e 8 aylık hamile eşime mesaj attılar. Kalkıp ben öyle hastaneye gittim. Ben de bunun üzerine geçmişteki yaşanan olaylara istinaden zaten sevmediğim birine maalesef şiddet uyguladım. Sebebi, Arda ailesini reklam konusu yapmaz. Benim eşime kimse sabah 05:00’te mesaj atamaz. Şiddet, hastane ve silah olayında yüzde 100 haksızım. Tek bir olayda çok haklıyım. Ben kimseyi taciz etmedim.”

Arda Turan, Berkay saldırısı hakkında ilk kez konuştu! ‘Eşime sabah 5’te…’

Yorumlar kapalı.