Arda Turan’dan gece yarısı ilginç paylaşım

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Denizlispor galibiyeti ardından eve dönüşünde gece yarısında bir fotoğraf paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Arda, cumartesi günü şampiyonluk hayali kurduğunu belirtti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 41. haftasında Denizlispor deplasmanından 4-1’lik galibiyetle ayrılan ve rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi sonrasında lider ile puanını eşitleyen Galatasaray’da şampiyonluk hesapları yapılıyor.

Süper Lig’in son haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Galatasaray, bu karşılaşmada genel averaj için rakibine karşı farklı bir galibiyet almak zorunda.

Bu maç öncesinde dün eve dönüş yolunda sarı kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Denizli’den İstanbul’a geldikten sonra arabasıyla eve dönen Arda, anahtarını tesislerde unuttuğu için çocuklarını ve eşini uyandırmamak için arabada sabahladı.

Arda Turan’ın evinin önünden paylaştığı fotoğrafın altına “Maçtan dönmüş… Anahtarını tesiste unutmuş… Çocukları ve eşi uyanmasın diye zile basmayan… Arabada cumartesi hayali kuran Arda yoklaması alırım” notunu düştü.

Arda Turan'dan gece yarısı ilginç paylaşım

 

Arda Turan’dan gece yarısı ilginç paylaşım

Yorumlar kapalı.