1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Arka Sokaklar’a geri dönen Şevket Çoruh’tan Serenay Sarıkaya göndermesi: Milletin yanında…

Arka Sokaklar’a geri dönen Şevket Çoruh’tan Serenay Sarıkaya göndermesi: Milletin yanında…

Arka Sokaklar'da canlandırdığı Mesut Komiser rolüyle hafızalara kazınan Şevket Çoruh kısa bir ayrılığın ardından diziye geri dönmüştü. Son olarak rol arkadaşı Özgür Ozan'la bir etkinliğe katılan Çoruh, en son eğlendikleri sahneye dair gelen soru karşısında verdikleri cevapla olay oldu. Serenay Sarıkaya'ya gönderme yapan ikilinin cevabı eğlenceli dakikalara sahne oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar 18 yıldır yayın hayatına devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Şevket Çoruh bir dönem diziden ayrılıp yeni dizilerde rol almıştı. Ancak bu macerası kısa süren Çoruh, yıllardır bir parçası olduğu Arka Sokaklar’a dönüş yaptı. Dizide Hüsnü Çoban’a hayat veren Özgür Özan ile bir etkinliğe katılan Şevket Çoruh’un Serenay Sarıkaya göndermesi gündem oldu.

Arka Sokaklar'a geri dönen Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya göndermesi: Milletin yanında...

ŞEVKET ÇORUH’TAN GÜLDÜREN GÖNDERME

En son eğlendiğiniz sahne sorusuna Özgür Ozan, “Şevket’in poposuna şaplak attığım sahne var ya…” şeklinde cevap verdi.

Daha sonra Şevket Çoruh ise, “Yatak sahnemizi diyorsun. Özgür beyle bir o olmamıştı yatağa da girdik. Milletin yanında Serenay Sarıkaya, bizim yanımızda Özgür Ozan” dedi. Bu açıklamanın üzerinde seyirci kahkahaya boğuldu.

Arka Sokaklar’a geri dönen Şevket Çoruh’tan Serenay Sarıkaya göndermesi: Milletin yanında…
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.