Arkadaşa doğum günü mesajları 2021, En yakın arkadaşa uzun, kısa, komik doğum günü mesajları

Arkadaşa doğum günü mesajları göndermek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Arkadaşa doğum günü mesajları kısa, uzun, komik gibi seçenekler ile gönderilebilir. Tamamen sizin arkadaşınız ile aranızdaki ilişkiye bağlıdır. İşte 2021 yılına özel en güzel arkadaşa doğum günü mesajları ve sözleri...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocukluktan bugüne kurulan samimi arkadaşlıklara herkes özenmiştir. Hep böyle arkadaşlıklar olsun, böyle arkadaşlıklar yaşansın istemiştir herkes. Bu tarz arkadaşlıklar yaşayan insanlar ise bu tür özlemlerinin değerlerini bildikleri için arkadaşlık bağlarını daha güçlü tutmuşlardır. Doğum günü gibi özel günlerde arkadaşa doğum günü mesajları göndermek onun en mutlu olacağı şeylerden biridir.

Arkadaşa Doğum Günü Mesajları 2021

Yeni yaşında güzel kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşım.

Dünyada yüz tane arkadaşın vardır, doksan dokuz tanesi kötüdür. Bir tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem karındaş olsun sana. İyi ki doğdun kardeşim.

Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın. Doğum günün kutlu olsun dostum.

Gerçek dost deniz kenarındaki çakıllara benzer. Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın! Ancak bazılarına atmaya kıyamazsın. İşte sen o atmaya kıyamadıklarımdansın. Mutlu ve güzel yıllara sevgili dostum.

Gülmek senin tutkun olsun eğer bir gün ağlarsan o da sevinçten olsun bugünün dünden yarının da bugünden güzel olsun. Doğum günün kutlu olsun. Canım arkadaşım…

Arkadaşa doğum günü mesajları 2021, En yakın arkadaşa uzun, kısa, komik doğum günü mesajları

Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Dünyalar ayrı olsa bile gönüller bir olur. Sevgiler, arkadaşlıklar, aşklar yalan olsa bile dost gerçektir ve hiçbir zaman unutulmayandır. Doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşında sağlık, mutluluk, huzur ve bereket hep seninle olsun canım arkadaşım. Yaş günü pastanın mumlarını üflerken dostluğumuzun da daim olmasını dilemeyi unutma!

Yürek umutlara gebe olduğundan beri arkadaşlıklar ayrılıklara yenik düşmedi yüreğimiz darağacındayken bile ölüme koşup arkadaşımızı sevmeyi bildik. Mutlu nice yaşlara doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir bahanen olsun. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama muhakkak hayat katar yıllarına. Biricik Dostum Doğum Günün Kutlu Olsun.

Dikkat! Bu mesaj sevgi neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…

Seninle daha evvel yaşadığımız gibi bundan sonra da İyi günde, kötü günde beraber olacağımızı sakın unutma. Yeni yaşına girerken bu mutlu günde geride bıraktığımız tüm güzel anıların hatırına hep sevinç ve huzur dolu olmanı dilerim. Yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin, iyi ki doğdun arkadaşım.

Sen güldüğün de yanındakilerde seninle beraber gülerler fakat sen ağlarken yalnız başına oturup ağlarsın. Onun içinde öyle birine yaslanman gerek ki asla yıkılmamalı ve her derdinde, iyi de kötü de yanında olmalı. Biz seninle ne olursa olsun hep bir arada olmayı başardık. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Hayatımda tanıdığım en eşsiz insansın, seninle paylaştığımız anılar için her gün geçmişe teşekkür ediyorum. Nice mutlu yeni anılar yaşamak dileğiyle Doğum günün kutlu olsun ve iyi ki arkadaşımsın.

Dostluğumuzun daha da artacağı ve iyi-kötü gelecek olan her günü beraber karşılayacağımız 365 gününü görmek için sabırsızlanıyorum. Mutlu yıllar dostum.

Arkadaşa doğum günü mesajları 2021, En yakın arkadaşa uzun, kısa, komik doğum günü mesajları

Gelemedik ama seni de unutmadık! Doğum günün kutlu olsun, Tüm güzellikler seni bulsun Dostum! nice yıllara. Sağlık başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol arkadaşım! Doğum günün kutlu olsun.

Bazen coşku dolu, bazense hüsran içinde geçiyor ömür. Olsun! Arkanı döndüğünde seni sevenlerin yanında olduğunu bilmek kadar güzel ne var ki bu hayatta! Senin için bu anlamlı günde, her zaman olduğu gibi yanında olduğumu bilmeni istiyorum. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

Gerçek bir dostluğa mesafeler hiç engel değildir. Her ne kadar bu mutlu gününde yanında olamasam da, kalbim ve aklımla her zaman senin yanındayım canım arkadaşım. İyi ki doğdun, doğum günü kutlu olsun.

Aramızdaki gerçek dostluğun daha da pekişeceği iyi günde ve kötü günde yine beraber olacağımız gelecek 365 günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bu günler bittiğinde inşallah yine en sevdiğim arkadaşımın doğum gününü kutluyor olacağım. İyi ki doğdun sevgili arkadaşım.

Riya ile paranın Kralı değiliz biz. Parçalanmış gönül hırkalarını yamar giyeriz biz. Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla güleriz biz. Canım arkadaşım nice mutlu yıllara.

Beni en iyi anlayan, en iyi tanıyan ve her zor anımda yanımda olarak beni eksiksizce tamamlayan bir arkadaşım olduğun için, sana sonsuz kere teşekkürler dostum! Doğum günün kutlu olsun, musmutlu sağlıklı güzel yıllar seninle olsun.

Yeni yaşın mutluluk, huzur ve sağlık versin. İyi ki doğdun arkadaşım, iyi ki hep benimlesin.

Senin gibi mükemmel bir arkadaşa sahip olduğum için ne kadar Rabbime şükretsem az! İyi günde ve kötü günde her zaman birlikte olduk. Geçirmiş olduğumuz güzel günlerimize bu yeni yaşında umarım daha da güzellerini ekleyebiliriz. Doğum günün kutlu olsun Canım Arkadaşım.

Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım. Rabbim hep gönlüne göre versin mutlu yıllar.

Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama sağlam arkadaşlık ne solar ne de kırılır. Doğum gün kutlu olsun canım arkadaşım.

Hayatında mutluluk, gülümseme, sevgi hiç eksik olmasın. Etrafımdaki arkadaşlarımdan en çok sen hatırlanmayı, sevilmeyi ve gülmeyi hak ediyorsun ve dostluğundan hiçbir zaman şüphe etmeyeceğim birisin. Doğum günün kutlu olsun seni seviyorum.

Dost dediğin yürekten sever, sermayesini dostluğa sarf eder, böyle güzel sevgiler dünyalara değer, dünyalara değecek dostuma yürekten sevgiler. Nice mutlu yıllara…

Arkadaşa doğum günü mesajları 2021, En yakın arkadaşa uzun, kısa, komik doğum günü mesajları

Koca bir çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak. Nice mutu yaşlara arkadaşım…

Ürkek başladığımız şeyler gün olup vazgeçilmez olunca bir bakışta sevgiyi yakalıyorsak, kendimizi coşkulu, güçlü, tutkulu hissediyorsak desene arkadaş biz dostuz. Canım dostum iyi ki doğdun…

Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür. İyi ki varsın arkadaşım, iyi ki doğdun nice yaşlara…

Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umurumda değil dünya yansa da biz dostu unutmayız dost uzakta olsa da. Doğum günün kutlu olsun.

Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Arkadaşlık ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve arkadaşın için ateşe atılmaksa dünya durana dek arkadaşımsın. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım…

En Komik Doğum Günü Mesajları

Şu dünyada bir tek sen eksikmiş gibi doğmuşsun, gerçi eksikmişsin ki doğmuşsun. İyi ki doğdun canım arkadaşım, nice mutlu yıllara.

Pastan süslü, mumun alevli, doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice mutlu yaşların olsun.

Bugün mutlu olursun, tüm dertlerini unutursun. Doğum günün bugün senin, daha ne diye somurtup durursun!

Bir seni bir de boş geçen dersleri sevdim. Doğum günü kutlu olsun, tüm dileklerin kabul olsun.

Yaşanmışlıklar güzeldir, geçmişte kalsa da. Doğum günün özeldir bir ben hatırlasam da.

Bu doğum gününde bir yıl daha yaşlanmış olmanı kutluyoruz. Sahi kaç oldun sen? Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım, birlikte yaşlanmak dileğiyle.

Ay inanmıyorum o kadar oldun mu sen? Ama üzülme canım her yaşın güzelliği bir başka. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, sağlıklı ve mutlu nice yaşların olsun.

Kanka ortam varsa gelelim yoksa doğum günün kutlu olsun. Gözlerinden öperim canım benim.

Arkadaşa doğum günü mesajları 2021, En yakın arkadaşa uzun, kısa, komik doğum günü mesajları

Yorumlar kapalı.