Arnold Schwarzenegger’dan eşine zor itiraf: “Hizmetçimizin oğlunun babası benim”

Netflix’in Arnold Schwarzenegger'ın hayatını anlattığı projede dikkat çeken detaylar yer aldı. 1997’de hizmetçisiyle yasak aşk yaşayan Schwarzenegger'ın bir oğlu dünyaya gelmişti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terminatör serisinin yıldızı Arnold Schwarzenegger‘ın hayatı, yakında Netflix ekranlarında yayımlanacak belgeselde masaya yatırıldı.

Indypendent Türkçe’de yer alan habere göre; Arnold adlı belgesel, 75 yaşındaki Schwarzenegger’ın hayatına, özel yaşamına ve kariyerine odaklanıyor. Yakında yayımlanacak belgeselde Schwarzenegger, 1996’da eski eşi Maria Shriver’a karşı sadakatsizliği sonrasında yaşananları da ele alıyor.

HİZMETÇİSİNDEN OĞLU OLDU

Ünlü oyuncu, evlerinin hizmetçisi Mildred Baena’yla ilişki yaşamış ve 1997’de 25 yaşındaki oğulları Joseph Baena dünyaya gelmişti.

Schwarzenegger 2011’de, eşi Shriver’la birlikte gittiği evlilik danışmanlığı seansı sırasında gerçekleri açıklamıştı. Danışman, “Bugün Maria bir konuda çok açık olmak istiyor. Joseph’in babası olup olmadığınızı bilmek istiyor” demişti.

Kaliforniya’nın eski valisi, başından aşağı kaynar sular indiğini ve gerçeği söylediğini anlattı:

“Kalbimin durduğunu sandım. Sonra da gerçeği söyledim. Evet, Maria. Joseph benim oğlum. Belli ki bu durum karşısında yıkılmıştı.”

Yıldız, ilk zamanlarda hem kendisi hem de Mildred’in, çocuğun kocası Rogelio’dan olduğunu varsaydığını ve kadının Schwarzenegger ailesi için çalışmaya devam ettiğini açıkladı.

Arnold Schwarzenegger'dan eşine zor itiraf: "Hizmetçimizin oğlunun babası benim"

“Başlangıçta gerçekten bilmiyordum ama Joseph büyüdükçe benim için daha da netleşti.”

Arnold belgeselden bir kesitte, “O zaman olay sadece ‘Bunu nasıl gizli tutacağız?’ meselesiydi” ifadelerini kullandı.

Aktör, Amerika Birleşik Devletleri’nin 35. Başkanı John F. Kennedy’nin yeğeni Maria Shriver’la Ağustos 1977’de bir tenis maçında tanışmıştı. Çift, Arnold’un 1985’te Shriver’a kendi ülkesi Avusturya’da evlenme teklifi etmesinin ardından nişanlanmıştı.

Schwarzenegger ve Shriver, 1986’da Kennedy ailesinin Massachusetts’teki evinde romantik bir törenle nikah masasına oturdu.

“EN BÜYÜK BAŞARISIZLIĞIM”

Çiftin 25 yıl süren evlilikleri boyunca 4 çocukları oldu: 33 yaşındaki Katherine, 31 yaşındaki Christina, 29 yaşındaki oğulları Patrick ve 25 yaşındaki Christopher. Christopher, Joseph’in doğumundan sadece birkaç gün önce dünyaya gelmişti.

Yasak ilişkisiyle ilgili pişmanlığını dile getiren oyuncu, bunun “en büyük başarısızlığı” olduğunu kabul etti ve şunları söyledi:

“Yaptığım hata yüzünden aileme yeterince acı çektirdim. Herkes acı çekmek zorunda kaldı. Maria acı çekmek zorundaydı, çocuklar acı çekmek zorundaydı, Joseph, annesi, herkes. Hayatımın geri kalanında bununla yaşamak zorunda kalacağım.”

İlişkinin ortaya çıkmasının ardından Mildred Baena eşini terk etti ve Schwarzenegger, hem onun hem de Joseph’in geçimini sağlayarak 2010’da onlara Kaliforniya’da havuzlu bir ev satın aldı.

Hizmetçi Mildred, 2011’de emekli oldu, aynı yıl Maria, aktörle ilişkisini bitirdi. Temmuz 2011’de açılan boşanma davası ancak 10 yıl sonra 2021’de resmen sonuçlandı.

“KİRLİLİK ÖLDÜRÜR”

Öte yandan sıkı bir çevreci olan Schwarzenegger, CBS’in Sunday Morning muhabiri Tracy Smith’e röportaj verdi. Ünlü oyuncu iklim değişikliğinin etkilerini azaltmaya yönelik küresel çabanın, temel iletişim sorunu nedeniyle sekteye uğradığını söyledi.

“Küresel iklim değişikliği hakkında konuşmaya devam ettikleri sürece hiçbir yere varamayacaklar. Çünkü bu kimsenin umurunda değil.”

Schwarzenegger, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yani benim düşüncem, bunu yeniden ifade edelim ve bu konuda farklı iletişim kuralım ve insanlara gerçekten söyleyelim: Kirlilikten bahsediyoruz. Kirlilik iklim değişikliği yaratır ve kirlilik öldürür.”

75 yaşındaki eski vücut geliştirmeci, küresel iklim değişikliği konferansı Avusturya Dünya Zirvesi’nin ev sahibi olarak iklim değişikliği konusunda kamuoyunun sesi haline gelmişti.

CBS’e konuşan Schwarzenegger, “Dünya çapında sera gazlarını azaltma görevindeyim, çünkü sağlıklı bir bedene ve sağlıklı bir Dünya’ya sahip olmak istiyorum. Bunun için savaşıyorum” dedi.

Arnold Schwarzenegger’dan eşine zor itiraf: “Hizmetçimizin oğlunun babası benim”

Yorumlar kapalı.