Atakan Arslan’dan ‘Survivor All Star’ açıklaması: “Acun Ilıcalı’ya ‘Durun bu nikah kıyılamaz’ gibi bir mesaj yazdım”

Survivor 2016'ya hızı ve hırsıyla damga vurarak şampiyon olan, 'Avatar' lakabıyla tanınan Çağan Atakan Arslan, Survivor All Star 2022 kadrosuna son anda katıldığını açıkladı. Avatar Atakan, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmeyi ilk kez anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenomen yarışma programı Survivor’ın 2016yılında düzenlenen finalinde Serkay Tütüncü’yü geride bırakıp şampiyonluk kupasını kaldıran, yarışmanın iddialı isimlerinden Avatar Atakan, All Star 2022 kadrosuna katılma sürecini Acunn.com’dan Şebnem Ber’e anlattı.

“SON DAKİKADA KADROYA DAHİL OLDUM”

32 yaşındaki sporcu, “Seni sabırsızlıkla izlemek isteyen bir kitle var. All Star’a katılmaya nasıl karar verdin?” sorusuna “Diğer yarışmacılar gibi erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmadım. Son dakika kadroya dahil oldum, biraz da hazırlıksız oldu” diye cevap verdi.

Çağan Atakan “Beni destekleyenler uzun süredir tekrar izlemek istiyorlar. Bir önceki All Star’a oğlum olacağı için katılamamıştım. Bensiz bir All Star oldu, o zaman gerçekten içimde bir ukde kaldı” dedi.

“‘DURUN BU NİKAH KIYILAMAZ’ GİBİ BİR MESAJ YAZDIM”

Avatar Atakan “Bu sene de Survivor’a katılamayacaktım. Yurt dışında çok önemli bir işim vardı, büyük bir sözleşmeye imza atmıştım. O proje ertelenince fırsat açıldı. Acun abi, Instagram hesabından ‘Yarın saat 11:00’de kadroyu açıklayacağım’ paylaşımı yaptı. Acun Abi’ye ‘Durun bu nikah kıyılamaz’ gibi esprili bir mesaj yazdım. ‘All Star’a gelmek istiyorum’ dedim. O da beni aradı, sağ olsun. Görüştük ve bana kadroda yer verdi” diye konuştu.

Survivor Atakan “Çok çetin bir sezon geçecek. İnanılmaz yarışmacılar var, inanılmaz bir proje. Şampiyon olmak tamam ama şampiyonluğu korumak biraz daha zor. Büyük bir sorumluluk var üzerimizde” dedi.

Eski şampiyon, “All Star’da nasıl bir Atakan izleyeceğiz” sorusunu ise “Son dakika dahil olduğum için biraz antrenmansızım. Yarışmanın başlangıcında 2016’nın 3’te 2’si kadar hızlı ama iki kat daha hırslı. 15-20 gün sonra herkese kabus olurum diye düşünüyorum” diye cevapladı.

Atakan Arslan’dan ‘Survivor All Star’ açıklaması: “Acun Ilıcalı’ya ‘Durun bu nikah kıyılamaz’ gibi bir mesaj yazdım”

Yorumlar kapalı.