Atiye Aden kimdir? Lara Tonka kimdir? kaç kaşında, nereli?

Atiye'nin merakla beklenen 3. sezonunun yayınlanması ile birlikte diziye yeni katılan oyuncular da dikkat çekti. Yeni sezonun önemli rollerinden Aden karakteri izleyicinin takibinde yer alıyor. Peki, Atiye Aden kimdir? Lara Tonka kimdir? Kaç yaşında, nereli?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’te yayınlanan Atiye’nin büyük ilgi çeken ilk iki sezonu sonrası nihayet 3. sezonunun yayınlandı. 3. sezon ile birlikte diziye yeni katılan oyuncular da dikkat çekti. Yeni sezonun önemli rollerinden Aden karakteri izleyicinin takibinde yer alıyor. Peki, Atiye Aden kimdir? Lara Tonka kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Atiye Aden kimdir? Lara Tonka kimdir? kaç kaşında, nereli?

Atiye Aden Kimdir? Lara Tonka Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Bu güne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye ve Erhan’ı şimdi çok daha zor bir serüven bekliyor. Geçmişlerine ait tüm sırlara sahip küçük bir kız çocuğu beklenmedik bir şekilde hayatlarına girer. Bu gizemli kızın rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını birlikte çözmeye çalışacaklar.

Atiye Aden rolü

Çocuk oyuncu Lara Tonka, Atiye ve Erhan’ın kaderlerini değiştirecek Aden‘i canlandıracak. Aden, Atiye ve Erhan’ın kızları. Doğumundan 8 yıl sonra ortaya çıkar.

Atiye Aden kimdir? Lara Tonka kimdir? kaç kaşında, nereli?

Lara Tonka kimdir?

Minik oyuncu Lara Tonka, yönetmenliğini Umur Turagay’ın yaptığı 15 kasım 2019 da gösterime giren Güzelliğin Portresi adlı filmde rol almıştır.

Atiye dizisinin 3 sezonunda rol alan Lara Tonka dizide Erhan’ın kaderlerini değiştirecek Aden’i canlandıracak.

Rol Aldığı Reklam Filmleri; Samsung – Star Wars,Carte d’Or – Kat Kat Puding, Koska Tahin Pekmez – Super ikili, Eti Burçak Reklamı – Dede Torun

Atiye Aden kimdir? Lara Tonka kimdir? kaç kaşında, nereli?

Yorumlar kapalı.