Avatar 2 izlerken kalp krizi geçirip öldü

Hindistan'da bir adam, James Cameron'ın yeni filmi Avatar: Suyun Yolu'nu (Avatar: The Way of Water) izlerken kalp krizi geçirerek öldü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Güney Andra Pradeş eyaletinin Kakinada semtinde meydana geldi. Lakshmireddy Srinu isimli bir kişinin sinema salonunun içine yığıldığı belirtildi. Yerel basında çıkan haberlere göre Srinu, küçük erkek kardeşiyle birlikte filmin ortasında yere yığıldı ve Peddapuram Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak doktorlar hastanın öldüğünü duyurdu.

Noida Fortis Hastanesi Müdürü Dr Sanjeev Gera, Hindustan Times’a verdiği demeçte, olayı; “Covid’den sonra kan damarlarımızda devam eden bir iltihaplanma var. Stres, bu vakada olduğu gibi kan basıncındaki artış nedeniyle, kalbin atardamarlarını yırtılabilir ve bu da ani kalp durmasına neden olabilir” diye açıkladı.

Gera, “Bu tür ölümler heyecan verici maçlar/duygusal durumlar sırasında oluyor. Filmin kendi başına ölüme neden olması pek olası değil” dedi.

Bu, ilk defa Avatar filmi izlerken birinin ölümü değil. Wion News’e göre Tayvan’da 42 yaşındaki bir adam da 2010 yılında Avatar’ın ilk bölümünü izlerken kalp krizinden ölmüştü.

Avatar 2 izlerken kalp krizi geçirip öldü

Yorumlar kapalı.