Ayça Erturan sosyal medyadan duyurdu: Anne oldum

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla yıldızı parlayan ve daha sonra yer aldığı dizi ve sinema projeleriyle adından söz ettiren Ayça Erturan'dan güzel haber geldi. İlk kez anne olmanın sevincini yaşayan ünlü isim, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Heyecanla bekledikleri bebeklerini kucaklarına alan Ayça Erturan- Oğulcan Kırca çifti, minik kızlarına Nova adını verdi.
Güzel haberi Oğulcan Kırca, Instagram sayfasından duyurdu. Kızı ve eşinin fotoğrafını yayınlayan Kırca, paylaşımına şu notu düştü:
“Gözünden sakınır, üzerine titrersin. Nefesini kontrol eder, uykusunda izlersin. Morali düşsün her şeyden beter, bir gülümsesin ömre bedel. Bir taneydi. Şimdi ‘iki’ oldular.”
38 yaşındaki Erturan ise kızı ile fotoğrafını paylaştı ve gönderisine; “Dün akşam böyle bir şey geldi ve ben ‘anne’ oldum… Merhaba Dünya; tanıştırayım: Nova” notunu düştü.
Öte yandan güzel oyuncu, hamileliğinin beşinci ayında delta varyantına yakalanmıştı. Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Erturan, “İlk doz aşımı yaptırmış, ikinci doz zamanını bekliyordum. Fakat virüs hızlı davrandı. Genel durumum iyi. Bebek de iyi. Doktorumun takibindeyim” şeklinde konuşmuştu.

Ayça Erturan sosyal medyadan duyurdu: Anne oldum

Yorumlar kapalı.