Aydemir Akbaş’tan Bergen eleştirisi: Yüzüne kezzap atılmış, bunun enteresan bir tarafı var mı?

Oyuncu Aydemir Akbaş, Nişantaşı'nda magazincilere verdiği demeçte Bergen filmini eleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper’in oturduğu, eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen ‘Acıların kadını’ lakaplı ünlü sanatçı Belgin Sarılmışer’in hayat hikayesini anlatan ‘Bergen’ filmine sinemaseverler büyük ilgi gösterdi. Yapım, 17 günde 4 milyon 94 bin 43 seyirciye ulaştı.

Aydemir Akbaş, Galatasaray kulübünün yıllık mali olağan genel kurulu için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Bir simitçi tezgahındaki sandalyeye oturup dinlenen Akbaş, ‘Bergen’ filmi hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“OYUNCU YOK ÜLKEDE”

Kendi rol aldığı filmleri dahi izlemediğini ve sinema filmlerindeki senaryoların çalıntı, dizilerin ise Kore dizisi olduğunu savunan Akbaş, “Oyuncu yok ülkede. Bana bir Ali Şen gibi baba bulsanıza. Bir Kadir Savun, Bir Erol Taş bul. Bir şey yok yeni nesilde. Bir Adile Naşit, Bir Ayşen Guruda bul. Var mı? Yok” dedi.

Akbaş, “Bergen’in şarkıcı filmi, yüzüne kezzap atılmış, ızdırap çekmiş, bitmiş. Bunun enteresan bir tarafı var mı? Ama tuttu helal olsun. Kendin yazmıyorsun bütün filmlerin çoğunun senaryoları çalıntı. Bir tek ben özel hikaye yazıyorum, dizilerin hepsi de Kore dizisi. Ben belgesel açarım, yabancı film izlerim. Ben zaten senaryo yazıyorum televizyona bakacak zamanım yok” diye konuştu. 86 yaşında olduğunu belirten Aydemir Akbaş “Vasiyetiniz hazır mı?” sorusu üzerine “Galatasaray hakkında bir vasiyetim olabilir, cenazem hakkımda bir vasiyetim olabilir. 86 yaşındayım ama 95’ten evvel gitmem. Bazılarına başa belayım.”

 

Aydemir Akbaş’tan Bergen eleştirisi: Yüzüne kezzap atılmış, bunun enteresan bir tarafı var mı?

Yorumlar kapalı.