Aydemir Akbaş’tan yıllar sonra gelen acı dolu itiraf: Bebeğim doktor yüzünden öldü

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, özel hayatıyla ilgili acı dolu itiraflarda bulundu. Zamanında bir bebeği olan ve bu bebeğini daha sadece 11 günlükken kaybeden Aydemir Akbaş, çocuğunu kaybetmesindeki gerçek sebebi açıkladı. Akbaş, bebeği yaşasaydı ona babalık yapamayacağını da söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Sineması’nın tanınmış oyuncularından Aydemir Akbaş, 360 TV‘de yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. Aydemir Akbaş eşi Beyhan Benek ile bir bebeklerinin olup öldüğünü ancak açıkladı.

“BEBEĞİMİZ DOKTOR HATASI YÜZÜNDEN ÖLDÜ”

Bebeğinin neden öldüğünü anlatan Aydemir Akbaş, “Bebeğimiz 11 gün yaşadı. Prematüre doğdu, evde özel odada ayırarak camlı bir kapı yaptırarak hemşire tutmuştuk. Çocuğum için kitap yazmayı düşündüm ama Beyhan istemedi. Doktor hatasıydı. Doktor, Amerika’ya giderken asistan tayin etmiş. Asistan da çocuğun kakası kontrol edin diye bize söylemeyi unutuyor. Hemşire bana ‘çocuk kakasını yapamıyor, huylanıyorum” dedi.

“ÇOCUĞUM İYİ Kİ YAŞAMAMIŞ, BABALIK YAPAMAZDIM”

Bebeğini kaybettiği süreci anlatan Aydemir Akbaş, o yaşasaydı babalık yapamayacağını da söyledi:

“Çok önemli bir doktora gösterdik. O da ameliyat yapılması gerektiğini söyledi ama yaşaması yüzde 3’tü. Bütün hastaneleri gezdik. Doğumun gerçekleştiği hastanedeki bir doktor ‘ben bu ameliyatı koridorda bile yaparım’ dedi. Bizim gittiğimiz doktor müsaade etmedi. Şimdi de iyi ki yaşamamış diyorum. Çünkü ben babamın bize baktığı gibi çocuğuma bakamayacağıma inandım. Babam yemez bize yedirirdi. Benim için sanatçının çocuğu olması yanlış. Çünkü uğraşamazsın. Sorumluluk sahibi olamazsın ve ben olamazsam deliririm. Bizim zamanımızda tiyatro yapmak çok zordu.”

Aydemir Akbaş’tan yıllar sonra gelen acı dolu itiraf: Bebeğim doktor yüzünden öldü

Yorumlar kapalı.