Aylar sonra ortaya çıkan görüntü gündeme oturdu: Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile birlikteyken Dilan Çiçek Deniz’le böyle bakışmış!

4 yıldır aşk yaşadığı Afra Saraçoğlu’ndan ayrılan oyuncu Mert Yazıcıoğlu, meslektaşı Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir aşka yelken açtı. İkilinin aylar önce çekilen bir görüntüsü ise sosyal medyada gündem oldu. Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu’nun da katıldığı bir davette görüntülenen Dilan Çiçek Deniz’in sahneye çıkarken Yazıcıoğlu’na bakarak gülümsemesi dikkatlerden kaçmadı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aralık ayında 4 yıldır aşk yaşadığı Afra Saraçoğlu ile yollarını ayıran Mert Yazıcıoğlu, meslektaşı Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladı. İkili önceki bir birlikte tiyatroya giderek ilişkilerini belgeledi.

MERT’E BAKARAK GÜLÜMSEMİŞ

Bir buçuk aydır sessiz sedasız ilişki yaşayan Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz’in eski bir görüntüsü gündeme geldi. Görüntüde bir davete giden Deniz’in Afra Saraçoğlu’nun yanında Mert Yazıcıoğlu’na bakarak gülümsediği görülüyor. Yazıcıoğlu da Deniz’in arkasından bakarak gülümsüyor. İkilinin o dönemki yakınlık dereceleri ise bilinmiyor.

BİRLİKTE TİYATROYA GİTTİLER

2. Sayfa’da yer alan habere göre, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Dilan Çiçek Deniz, Yazıcıoğlu ile yakınlaştıklarını kabul ederek birbirlerini tanıma evresinde olduklarını söyledi. Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Okan Bayülgen’in oynadığı “Richard” adlı tiyatro oyununu izlemeye gitti. İkilinin yan yana olduğu anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Aylar sonra ortaya çıkan görüntü gündeme oturdu: Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile birlikteyken Dilan Çiçek Deniz’le böyle bakışmış!

Yorumlar kapalı.