Ayrılmak istediği erkek tarafından dakikalarca şiddete uğradı

Şişli'de 26 yaşındaki Tuğba Erçakar ayrılmak istediği erkek arkadaşı M.H.B. tarafından darp edildi. O anlar ise Erçakar'ın kız arkadaşının evindeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli’de 26 yaşındaki Tuğba Erçakar ayrılmak istediği erkek arkadaşı M.H.B. tarafından darp edildi. O anlar ise Erçakar’ın kız arkadaşının evindeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Geçen Çarşamba günü Şişli’de meydana gelen olayda, Tuğba Erçakar kız arkadaşının evindeyken ayrılmak istediği erkek arkadaşı M.H.B. geldi. M.H.B. eve girer girmez Erçakar’a saldırarak yumruklamaya başladı. Kız arkadaşı da Erçakar’a yardım etmek istese de başarılı olamadı. Olayın ardından Erçakar darp raporu alarak M.H.B.’den şikayetçi oldu.

Şiddetin görüntülerini Twitter hesabından paylaşan Tuğba Erçakar M.H.B.’nin serbest bırakıldığını ve kendisi ile kız arkadaşını tehdit ettiğini iddia etti. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

‘Ölüm tehditleri alıyorum’

Erçkar, paylaşımında,”Ben ölünce değil ben yaşarken yanımda olup sesimi duymanızı bana destek olmanızı istiyorum. Kişi tarafından ölüm tehditleri alıyorum ayrıca kız arkadaşımda güvende değildir. Ailesine hakkında kötü ithamlar etmekle kendisini tehdit etmektedir” ifadelerini kullandı.

Ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından dakikalarca şiddete uğradı

Tuğba Erçakar’ın darp edildiği anlar ise olayın gerçekleştiği evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde M.H.B eve girer girmez Erçakar’a saldırıyor. Erçakar’a yumruk atan M.H.B.’ye kız arkadaşı da yardım etmek istese de başarılı olamıyor. Erçakar’ın uğradığı şiddet dakikalarca sürüyor.

https://twitter.com/bihteringozyasi/status/1337800960593305602

https://twitter.com/bihteringozyasi/status/1337801600493101056

Ayrılmak istediği erkek tarafından dakikalarca şiddete uğradı

Yorumlar kapalı.