Ayşecan Tatari isyan etti: Sizin ihmaliniz kızımın bağırsağında kanama yapıyor!

Kızları Müjgan'ın rahatsızlığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Ayşecan Tatari ve Edip Tepeli, gittikleri restoranda yaşadıkları olayı takipçileri ile paylaştılar.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Ayşecan Tatari, meslektaşı Edip Tepeli ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz yıl da kızı Müjgan’ı dünyaya getimişti.

Ünlü çiftin kızları bağırsak geçirgenliği nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. ÖZel bir diyetle beslenmesi gereken kızı için yiyecekleri ince eleyip sık dokuyan Tatari, gittiği restoranda yaşadığı durumu sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Ayşecan Tatari şunları yazdı:

“Delireceğim! Yemin ediyorum delireceğim! 1 aylık çok katı bir diyetim var. Gittiğim her yerde şefe kadar gidiyorum. Laktoz/gluten/domates/biber listemi sayıyorum. Şefe gidiyorum bakın!

Garsonlara sordum yetmedi, şefe sordum. Siparişimi verdim, tadı değişik gelince çağırıp ‘kusura bakmayın manyak gibi soruyorum tereyağ olabilir mi?’ dedim. ‘Hayır’ dedikten 2 dakika sonra gelip ‘Evet 10 gündür tereyağ koyuyorlarmış’ diyor…

Siz gıda işi yapıyorsunuz. Konu sağlık! Sizin dangalaklığınız benim kızımın bağırsağında kanama yapıyor. Gerizekalısınız hepiniz!”

Ayşecan Tatari isyan etti: Sizin ihmaliniz kızımın bağırsağında kanama yapıyor!

Yorumlar kapalı.