Azerbaycanlı spikerden çok konuşulacak seçim yorumu: Önce Bay Kemal, sonra Bay Bay Kemal, nihayetinde ise vay vay Kemal

Azerbaycan’da bir TV kanalında görev yapan spiker Türkiye’deki seçimleri değerlendirdi. Spikerin yayın sırasında Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylediği "Önce Bay Kemal, sonra Bay Bay Kemal, nihayetinde ise vay vay Kemal" sözleri gündem oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28 Mayıs Pazar günü yapılan 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu geride bırakarak yeniden cumhurbaşkanı seçilirken, seçim sonrasında Azerbaycan’da bir TV kanalında ortaya çıkan görüntü de sosyal medyada gündem oldu.

“CAN KARDEŞLERİMİZ ADINA ÇOK SEVİNDİK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimleri kazanması için “Recep Tayyip Erdoğan yeniden kardeş ülkenin cumhurbaşkanı seçildi, sanki kendi ülkemizin sevinci kadar sevindik can kardeşlerimizin adına” yorumunda bulunan Azerbaycan kanalındaki spiker, yarıştan mağlubiyetle ayrılan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

“ÖNCE BAY KEMAL, SONRA BAY BAY KEMAL…”

Kadın spiker yayın sırasında “Önce Bay Kemal, sonra Bay Bay Kemal, nihayetinde ise vaaay vay Kemal” ifadelerini kullandı.

Azerbaycanlı spikerden çok konuşulacak seçim yorumu: Önce Bay Kemal, sonra Bay Bay Kemal, nihayetinde ise vay vay Kemal

Yorumlar kapalı.