Baba olmaya hazırlanan Selahattin Paşalı da Kıvanç Tatlıtuğ’un izinden gitti

Geçtiğimiz hafta hamile sevgilisi Lara Tümer ile nikah masasına oturan Selahattin Paşalı, bebeğinin adını açıkladı. Son olarak 'Pera Palas' dizisinde rol alan oyuncu, "Baba olacağım için çok heyecanlıyım. Kızımızın ismi 'Leyla Pera Paşalı' olacak inşallah" dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 41. İstanbul Film Festivali’nin ödülleri 2 gün önce Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Sevgilisi Lara Tümer ile geçtiğimiz hafta sade bir törenle dünyaevine giren ve şimdilerde baba olmaya hazırlanan Selahattin Paşalı da geceye katılan isimler arasındaydı.

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre;Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Paşalı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Muhabirlerin “Pera Palas” dizisindeki oyunculuk performansı ile ilgili sorularına yanıt veren Selahattin Paşalı, “Elimden geleni yapmaya çalıştım. Tüm ekip ile güzel bir iş çıkardık. Devamı gelecek. Ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Popülerlik beni korkutmaz, tam tersine daha fazla başarılı ve mütevazı olmak için beni motive eder.” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, gecede bebeklerine verecekleri adı da açıkladı. Selahattin Paşalı, “Kızımızın ismi ‘Leyla Pera Paşalı’ olacak inşallah.” ifadelerini kullandı.

Bir dönem ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ da oğluna ‘Kurt Efe’ adını vermişti.

Baba olmaya hazırlanan Selahattin Paşalı da Kıvanç Tatlıtuğ’un izinden gitti

Yorumlar kapalı.