Bakan Gül’den “2021” mesajı: Yeni yılda da yargı, milletin yargısı olacaktır

Yeni yıl için bir mesaj yayımlayan Gül, "Yeni yılda da yargının yegane ideolojisi, adalet olacaktır. Yeni yılda da millet, bütün işlerimizin hakemi ve hakimi olacaktır" dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bakan Gül mesajında, yeni yılın ülkeye ve millete sağlıklı günler getirmesi temennisinde bulundu.

Salgın koşullarına rağmen 2020’nin, ülkedeki hukuk kalitesinin yükseldiği bir yıl olduğunu söyleyen Gül,  “Tüm kurumlarda olduğu gibi adalet hizmetlerinde de başarıyla verilen pandemi sınavının geçen yılla birlikte geride kalmasını ümit ediyorum” dedi.

Bakan Gül, şunları kaydetti:

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 hedeflerimize kararlılıkla yürürken, vatandaşımızın memnuniyeti için yeni adımlar atmaya devam edeceğiz. Daha demokratik, daha güçlü Türkiye için, insanımızın hak ve özgürlüklerini daha da genişletmek için hiçbir engel tanımıyoruz. Bağımsız ve tarafsız yargının hukukun üstünlüğünü teminat altına aldığı, bütün kamusal faaliyetlerin insan haklarına ve insan onuruna duyarlı olduğu bir hukuk devleti anlayışını güçlendirmeye kararlıyız.

Yeni yılda da adliye kapısının adaletin kapısı olacağını belirten Gül, “Yeni yılda da yargı, milletin yargısı olacaktır. Yeni yılda da yargının yegane ideolojisi, adalet olacaktır. Yeni yılda da millet, bütün işlerimizin hakemi ve hakimi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Bakan Gül’den “2021” mesajı: Yeni yılda da yargı, milletin yargısı olacaktır

Yorumlar kapalı.