Bakan Varank, Fazıl Say’ın ‘100. Yıl Marşı’nı beğenmedi: Bence olmamış

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, piyanist Fazıl Say'ın Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel bestelediği "100. Yıl Marşı" için, "Bence olmamış" yorumunu yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı vesilesi ile bestelediği, sözleri şair Ayten Mutlu’ya ait olan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle kaydedilen “100. Yıl Marşı”  yayınlandı. Marş, İzmir’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde orkestra şefi Can Okan ve koro şefi İlhan Akyunak yönetiminde Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası ve Korosu ile Genç Koro (Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Korosu) tarafından seslendirildi.

Marşın kaydını sosyal medyadan paylaşan sanatçı, şu mesajı yazdı:

“Dostlarım, 23 Nisan gibi özel ve anlamlı bir günde 100. Yıl Marşımızı paylaşmak benim için mutluluktur. İyi dinlemeler diliyorum, güzel enerjiler getirsin size bu müzik. Bir gün hep beraber söylemek umuduyla. İçtenlikle, sevgiyle.”

Fazıl Say’ın attığı tweeti alıntılayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank “Bence olmamış…” yorumunda bulundu. Varank’ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük etkileşim aldı.

Bakan Varank, Fazıl Say’ın ‘100. Yıl Marşı’nı beğenmedi: Bence olmamış

Yorumlar kapalı.