Bakış Açısı filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Bakış Açısı filmi ne zaman, nerede çekildi?

Orijinal adıyla Vantage Point bu akşam televizyon izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Bakış Açısı filmi konusu ve oyuncu kadrosu ile araştırılıyor. 2008 yapımı filmin yönetmen koltuğunda Pete Travis oturuyor. Gerilim türündeki yapım Bakış Açısı filmi oyuncuları da araştırılanlar arasında. Gizli ajanlar bir suikasti araştırmayla görevlendirilir. Peki, Bakış Açısı filmi nerede çekildi? İşte, tüm merak edilenler…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakış Açısı filmi konusu ile bir ajan hikayesine odaklanıyor. Orijinal adıyla Vantage Point izleyenlerden tam not alıyor. Gerilim türündeki yapım TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Bakış Açısı filmi oyuncuları arasında Matthew Fox, Forest Whitaker ve Denis Quaid gibi isimler yer alıyor. Peki, Bakış Açısı filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Bakış Açısı filmi ne zaman, nerede çekildi?

Bakış Açısı filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Bakış Açısı filmi ne zaman, nerede çekildi?

BAKIŞ AÇISI FİLMİNİN KONUSU

ABD başkanı İspanya’dadır. Ortada bir suikast planı söz konusudur ve birileri bu işi araştırmak durumundadır. Bu işten sorumlu olanlar yani Fox ve Quaid iki gizli servis ajanı olark görev yapacaklardır. Yalnız ortada değişik konumlar ve durumlar vardır.

Gizli ajanların araştırmaları beş farklı tanık ve beş de farklı hikaye çıkartır ortaya. Bu karışıklık içinde gerçek cevaplara ulaşmak biraz çetrefilli bir yoldan geçecektir haliyle. Ajanlarımız iş başında tüm becerilerini kullanarak çözülmesi gerekenlerin üstesinden geleceklerdir.

BAKIŞ AÇISI OYUNCULARI

  • Matthew Fox
  • Forest Whitaker
  • Denis Quaid
  • Sigourney Weaver
  • Bruce McGill
  • Edgar Ramirez
  • Said Taghmaoui
  • Ayetel Zurer

BAKIŞ AÇISI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Başlangıçta Sony tarafından 2007’de gösterime girmesi planlanan filmin ana çekimleri 18 Haziran 2006’da Mexico City’de başladı. Mekanlar arasında Casa de los Azulejos vardı ve bazı dış mekanlar Cuernavaca ve Puebla’da çekildi. Film, Meksika’nın yağmur mevsiminin zirvesinde çekildi.

Bakış Açısı filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Bakış Açısı filmi ne zaman, nerede çekildi?

Yorumlar kapalı.