Barış Arduç kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Barış Arduç'tan kötü haber. Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı. 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisinin başrol oyuncusu Barış Arduç'un sete çıkmaya hazırlanırken kendisini kötü hissettiği ve yapılan kontrollerinde koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Peki Barış Arduç kimdir, kaç yaşında, evli mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 yılında Gupse Özay ile evlenen Barış Arduç, geçtiğimiz aylarda çocuğunu kucağına aldı. 1 kız çocuğu babası olan Arduç’un kızının adı ise ‘Jan Asya’ ismini verdi

Barış Arduç kimdir?

Barış Arduç 1987 yılında İsviçre’nin Scherzingen şehrinde doğdu. Baba tarafından Ordu Fatsa’lı, anne tarafından Artvin Arhavi’lidir.8 yaşındayken ailesi ile beraber Türkiye’ye kesin dönüş yapan Arduç eğitimini de Türkiye’de aldı. Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul’a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’na bağlı olarak Şile ‘de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.

Barış Arduç evli mi?

Barış Arduç, oyuncu Gupse Özay 2020 yılında evlenmiştir. Çiftin geçtiğimiz aylarda bir çocuğu oldu.

Barış Arduç kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Barış Arduç’un oyunculuk kariyeri

Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başlayan Arduç, Küçük Hanımefendi dizisi ile izleyici karşısına çıktı. Dinle Sevgili (2011), Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-2014) ve Racon: Ailem İçin dizilerinde rol alan Arduç’un yıldızı Kiralık Aşk dizisi ile parladı. Daha sonrasında Kuzgun ve Çukur adlı dizilerde de rol aldı. 2021 yılı itibari ile TRT 1’de yayımlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

 

Barış Arduç kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Yorumlar kapalı.