Barış Falay: 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti

'Fatih Altaylı ile Bire Bir', renkli konuklar ve keyifli sohbetlerle Bloomberg HT'deki ekran yolculuğuna devam ediyor. Altaylı, dün akşamki programında; Şarkıcı Leman Sam, oyuncu Barış Falay, sosyal medya fenomeni Şokopop (Ekim Acun) ve şef Arda Türkmen'i ağırladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg HT’de çarşamba akşamları ekrana gelen “Fatih Altaylı ile Bire Bir” bu hafta da renkli konukları ve keyifli sohbetleriyle izleyicileri ekran başına topladı. Programın bu haftaki konukları Leman Sam, Barış Falay, Şokopop (Ekim Acun) ve Arda Türkmen oldu.

26 Kasım’da ‘Sen Ben Lenin’ filmiyle beyazperdede hayranlarıyla buluşacak olan Barış Falay, “İki tane polisin, Lenin heykelinin çalınmasından sonra bir kasabayı sorguya çekme hikayesini anlatıyoruz. Saygın Soysal ile iki polisi canlandırıyoruz. Çok değerli oyuncu arkadaşlarımız var. Melis Birkan, Serdar Orçin, Salih Kalyoncu ve Necip Memili gibi isimler kadroda.” dedi.

Falay, “Biz hikayeciliğin kendisine aşığız. Bir işi kabul ederken, ya role ya da senaryoya aşık oluyoruz. Tatildeydim, akılımın ucundan geçmiyordu. Bütün arkadaşlarımla bu senaryoya koşarak geldik.” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, Altaylı’nın dizilerin temposu hakkındaki sorularına, “Günü kurtarma peşindeyiz. Uzun vadeli politikalar bizde çok çalışmıyor. Sanıyorum kanallarla ilgili. Diziler 90 dakika olunca yürümeye kalktık. ‘Yerli dizi, yersiz uzun’ diye yürümüştük. 90 dakikaya yürüdük, 150 dakikaya çıktı, ben bir daha yürümek istemiyorum (gülüyor). Ama gönül istiyor ki süreler daralsın. Kaliteye çok ciddi yansıyacak. Haftada bazen 7 gün çalışılıyor. Bunun maddi karşılığı dünya ölçeğinde karşılaştırılamaz.” yanıtını verdi.

20 yıl tiyatro ile iç içe olduğunu söyleyen Falay, sahneleri özlediğini dile getirdi.

“ROLÜMÜ MARKA YAPMAK İSTEYENLERDENİM”

Falay, “Kendi ismimim bilinmesi uzun zaman aldı. Sektörde iki tip aktör var gibi geliyor. Kendi ismini marka yapmak isteyenler ve oynadığı rolü marka yapmak isteyenler. Ben rolümü marka yapmak isteyenlerdenim. Bu hoşuma gidiyor. Bir seyirci ‘Kerpeten Ali’ diye çağırıyor, kimi ‘Harun’ diye çağırıyor. Sektörde bunun zorlukları var mı, tabi var.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

“4-5 YILIMIZ ÇOCUK YASAĞIYLA GEÇTİ”

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Esra Ronabar ile evli olan Barış Falay, “Zorlukları var tabi. İkimiz de bir koşturmadayız. Bireyler birbirine güvenmedikten sonra iyi bir hikaye çıkmaz ortaya. Sanırım onu güzel tahsis ettik. 12 yaşında bir çocuğumuz var. 37 yaşında baba oldum. Düşünebilirdik ama Esra büyük bir trafik kazası geçirdi. 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti. Aradan çok zaman geçti ama hayat ne gösterir bilemeyiz.” dedi.

Barış Falay: 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti

Yorumlar kapalı.