Başı dertten kurtulmuyor: Yeşilçam’ın Sezercik’i Sezer İnanoğlu, dolandırıcılıktan hapis cezasına çarptırıldı

Daha önce 'uyuşturucu ve silah kaçakçılığı' ile 'tehdit' suçlarından hakim karşısına çıkan Yeşilçam'ın küçük jönü Sezercik lakaplı Sezer İnanoğlu, 'dolandırıcılık'tan 5 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. İstinafa başvuru hakkı bulunan İnanoğlu, talebinin kabul edilmemesi durumunda cezaevine girecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilçam’ın ünlü çocuk oyuncularından ve oynadığı Sezercik rolleriyle tanınan Sezer İnanoğlu‘nun başı dertten kurtulmuyor. Daha önce “uyuşturucu ve silah kaçakçılığı” ve eşi Mehtap Meray Kaykasoğlu’nu ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkan İnanoğlu’nun, şimdi de “dolandırıcılık” suçundan yargılandığı ortaya çıktı.

İMZA SAHTE ÇIKTI

Sabah’ta yer alan habere göre; İnanoğlu ve annesinin birkaç yıl önceR.Ç. isimli bir kişiyle ev satışı için anlaştığı iddia edildi. Ev tapusu için tüm ödemeleri gerçekleştirdiğini düşünen R.Ç.’ye 20 bin liralık senet daha gönderildi. Mağdur kadın, maruz kaldığı sorunun ardından savcılığa suç duyurusunda bulunurken yapılan incelemede senetteki imzanın R.Ç.’ye ait olmadığı tespit edildi.

5 YIL 9 AY HAPİS İSTEMİ

Bunun üzerine “nitelikli dolandırıcılık” ve “resmi belgede sahtecilik” suçlarından Sezer İnanoğlu ve annesi hakkında 5 yıl 9 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı ve ikili yargılandı. Daha önce suça karışmadığı tespit edilen anne İnanoğlu serbest kalırken, birçok sabıkası bulunan oğlu Sezer İnanoğlu ise hapis cezasına çarptırıldı.

İstinaf Mahkemesi’ne başvuru hakkı bulunan Sezer İnanoğlu, eğer talebi kabul edilmezse cezaevine girecek.

Başı dertten kurtulmuyor: Yeşilçam’ın Sezercik’i Sezer İnanoğlu, dolandırıcılıktan hapis cezasına çarptırıldı

Yorumlar kapalı.