Bebeğine hamile Dila Tarkan, eşinin başka birinden çocuğu olduğunu öğrendi

Geçtiğimiz aylarda Dila Tarkan, Dağhan Doğruer çifti dünyaevine girmişti. Yeni evli çiftten müjdeli haber gecikmedi, Dila Tarkan hamile olduğunu duyurdu fakat çiçeği burnunda çiftin mutluluğu gölgelendi. Dağhan Doğruer'le ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dila Tarkan, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Dağhan Doğruer ile geçtiğimiz aylarda 3 gün 3 gece süren bir düğünle dünyaevine girmişti. Bugün ise Dağhan Doğruer ile ilgili ortaya bomba bir iddia atıldı.

Dağhan Doğruer’in İngiliz vatandaşı olan eski sevgilisi Mina Safavi’den, Shaylin isimli bir kız çocuğu olduğu ortaya atıldı.

Sosyetenin ünlü isimlerinden Dila Tarkan’ın geçtiğimiz aylarda hamile olduğu ortaya çıkmış ve akabinde bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Dağhan Doğruer’den evlilik teklifi almıştı.

Aradan çok kısa bir zaman geçtikten sonra da çift hemen nikah kıymış ve Atina’da 3 gün 3 gece süren eğlenceli bir düğünle dünyaevine girmişti.

BABALIĞIN TESPİTİ DAVASI

İngiliz vatandaşı Mina Safavi, Dağhan Doğruer ile ilişkisinden 27 Mart 2019 doğumlu Shaylin isimli bir kız çocuk dünyaya getirdiği belirterek, aynı yılın eylül ayında ‘babalığın tespiti’ davası açmış.

Babalığı tescil edilen Dağhan Doğruer için bugün ise ikinci bir dava daha açılmış: Nafaka davası!

NAFAKA DAVASI

Dava dilekçesinde Shaylin Doğruer’in yaşam masraflarına babası Dağhan Doğruer’in de katılması istenmiş. Mina Safavi’nin 2004 yılından itibaren Londra’da yaşamını sürdüren bir İngiliz vatandaşı olduğu belirtilen dilekçede, çeşitli firmalarda çalışarak geçimini sağladığı, son olarak yaklaşık 2 bin pound maaş ile Londra’daki bir firmanın merkez ofisinde pazarlama ve satış uzmanı olarak çalıştığı anlatılmış.

Safavi’nin kızına bakabilmek için bir süredir çalışmadığı da belirtilmiş.

Mina Safavi’nin Dağhan Doğruer ile 2018 yılında tanıştığı, aynı yılın temmuz ayında Londra’da cinsel birliktelik yaşadığı, bir süre sonra da hamile olduğunu öğrendiği anlatılmış.Safavi’nin hamileliğini paylaştığında ise Dağhan Doğruer’in yüz yüze görüşmek istemediği, kürtaj yaptırması gerektiğini söylediği ileri sürülmüş.

Safavi’nin hamileliğini sonlandırmayacağını açıklamasından sonra ise, Doğruer’in tavrında hiçbir değişiklik olmadığı belirtilerek, bir kez bile görüşmediği, hiçbir destekte de bulunmadığı bildirilmiş.

AİLESİNDEN DESTEK GÖRMEMİŞ

Safavi’nin bu süreçte ailesinden de destek görmediği ve bu nedenle hamileliğini tek başına geçirmek durumunda kaldığı ifade edilmiş.Shaylin’in 27 Mart 2019’da Londra’da Chelsea Hastanesi’nde dünyaya geldiği ancak, bu mutlu ana bile tam anlamıyla sevinemediği, bebeğiyle tek başına geçirdiği 4 ay, çaresiz ve mağdur hissettiği ifade edilmiş.

Mina Safavi’nin 4 ay sonra İstanbul’a gelerek Doğruer’in ailesine kızını göstererek desteklerini istediği, ancak bu talebinin de karşılık görmediği ifade edilmiş.

Bütün bunların ardından Mina Safavi aylık 5 bin pound istemiyle Dağhan Doğruer’e nafaka davası açmış.Nafakanın her yıl 1 Ocak tarihiden itibaren çocuğun gelişimi ve İngiliz para birimi dikkate alınarak belirlenecek oranda arttırılması da talep edilmiş.

Bebeğine hamile Dila Tarkan, eşinin başka birinden çocuğu olduğunu öğrendi

Yorumlar kapalı.