Begüm Öner eşi Ceyhun Fersoy’un darbedildiği anları gözyaşları içinde anlattı

Oyuncu çift Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner, Cihangir’de doğum günü için gittikleri bir eğlence mekanında eşi Ceyhun Fersoy darp edilmişti. Olayla ilgili ‘teve2 Magazin Masası’ programına bağlanan Begüm Öner, o anları gözyaşları içinde anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seksenler dizisinde rol alan ünlü oyuncu çift Ceyhun Fersoy (39) eşi Begüm Öner (32), arkadaşlarıyla cumartesi günü Cihangir’de bir araya geldi.

Çiftin güzel başlayan gecesi tatsız bitti. Çift ve arkadaşları mekanda çıkan kavgaya karışarak şiddete maruz kaldı.

Kabus dolu geceyi Magazin Masası programına anlatan Begüm Öner, “Mekandan çıkarken başka bir grup arasında kavga çıktı. Biz de tam asansörün önündeydik, aşağı inecekken mekan yetkilileri ‘Kimse dışarı çıkmaz’ dedi. Ceyhun da ‘Bizim burada can güvenliğimiz yok’ diye tepki gösterdi. Kavga edenlerden biri uçarak üzerimize atladı ve bizi yumruklamaya başladı. Ceyhun’un yüzü kanlar içinde kaldı. Psikolojik olarak çok kötüyüz’ diye konuştu.

Öner, “Yerde sürüklenerek asansörün orada bulduk kendimizi. Ceyhun’un suratı kandan gözükmüyordu. Bir şekilde oradan Allah yadım etti ve çıktık. Hastaneye gidip, darp raporu aldık. Hepsi görüntülerde mevcut. Daha sonra mekanın sahibi aradı ve bizden özür diledi. ‘O gece orada değildim’ dedi” açıklamasını yaptı.
Öner, yaşananları anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Ceyhun Fersoy, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu. Olayın perde arkasını anlatan Ceyhun Fersoy, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

“Dün yaşanan olayla ilgili bazı basın organlarında kim olduğunu bilmediğim kişiler konuşturularak haber yapılmıştır. Olay avukatımın da şikâyet dilekçesinde belirttiği gibi bizle alakalı olmayan bir tarafta meydana gelmiş, ardından mekandan ayrılmamıza müsaade edilmemiştir. Eşim Begüm’ün itilmesine tepki olarak artık olayların durması için, ‘Can güvenliğimiz yok, burada kadınlar var. Sizi şikayet edeceğim” söylemim üzerine ‘Sen kimi şikayet ediyorsun?’ diyerek üzerimize atlayıp yumruklar savurmuşlardır. Ben, eşim ve diğer kadın arkadaşlarımız atılan yumruklardan dolayı yere düşmüşlerdir ve yerde de tekme ve yumruk devam etmiştir. Eşim ben ve arkadaşlarımızın açık açık darp edildiği görüntülerle ortadadır. Avukatım Bülent Ernas gerekli belge ve beyanları sunmuştur. Konu yargıya intikal etmiş olup bu saatten sonra söz yargıdadır.”

 

Begüm Öner eşi Ceyhun Fersoy’un darbedildiği anları gözyaşları içinde anlattı

Yorumlar kapalı.