Bengü bebeği ile ilk pozlarını paylaştı

Ünlü şarkıcı Bengü, ikinci kez annelik heyecanı yaşadı. Bebeğini kucağına alan Bengü, doğum sonrasında ilk fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı yayınladığı karelere, "Oğlum… Ailemize hoşgeldin oğlum 01.11.2021" notunu düştü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018’de iş insanı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, kızı Zeynep’i bir yıl sonra kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Ünlü şarkıcı, ikinci kez anne oldu.

Bengü bebeği ile ilk pozlarını paylaştı

Selim Selimoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı, oğluna Selim adını verdi. Bengü doğum sonrasında hastane odasında bebeğiyle çekilen ilk fotoğraflarını paylaştı.
Ünlü şarkıcı paylaşımında “Oğlum… Ailemize hoş geldin oğlum 01.11.2021” ifadelerini kullandı. 3 kilo 760 gram ağırlığında ve 53 santimetre boyunda doğan Selim ile annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bengü, oğlunun ismiyle ilgili, “İsim olarak, soy adımız Selimoğlu olduğu için junior ‘Selim Selimoğlu’ diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim’in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum, bunu da Selim’e bıraktık” demişti.

Bengü bebeği ile ilk pozlarını paylaştı

Yorumlar kapalı.