Beren Saat’ten ‘8 Mart’ paylaşımı: ‘Aydınlık Türkiye için benim hâlâ umudum var’

Ünlü oyuncu Beren Saat, sosyal medyadan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için anlamlı bir paylaşımda bulundu. Nusaybin'de çekilmiş eski bir fotoğrafını paylaşan Saat, "Aydınlık Türkiye için hâlâ umudum var" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen ve temelinde kadınların hak ve özgürlüklerinin güvence altına alınması bulunan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde; ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından art arda mesajlar paylaştı.

Bu isimlerden biri de ünlü oyuncu Beren Saat oldu.

Oyunculuğa ilk başladığı zamanlarda Nusaybin’de çekilmiş bir fotoğrafını Instagram’dan paylaşan Saat, aydınlık bir Türkiye için umudunun olduğunu söyledi.

“HAYALLERİM, UMUTLARIM VE ÖZGÜRLÜĞÜM VAR…”

Ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“20 yaşındayım, ‘Nasıl iyi oyuncu olurum’ diye çok çalışıp, geleceğimle ilgili hayaller kuruyorum. İstanbul’a taşınıp, set için Nusaybin’e gitmişim. Yoruluyorum ama korkmuyorum. Hayallerim, umutlarım ve özgürlüğüm var. Önümde sonsuz seçenek var. Kız çocukları ve her yaştan kadının benim gibi hissedebileceği, fırsatlar bulabileceği, aydınlık Türkiye için benim hâlâ umudum var. 8 Mart Kadınlar Günümüz kutlu olsun.”

Beren Saat'ten '8 Mart' paylaşımı: 'Aydınlık Türkiye için benim hâlâ umudum var'

Beren Saat’ten ‘8 Mart’ paylaşımı: ‘Aydınlık Türkiye için benim hâlâ umudum var’

Yorumlar kapalı.