Berfu Yenenler, Eser Yenenler’in parti evine balyozla girmiş!

Magazin dünyasının en dikkat çeken çiftlerinden Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, Doğu Demirkol'un programına konuk oldu. Programda, Eser Yenenler'in Levent'te diskosu olan ve bolca parti verdiği villası gündeme geldi. Berfu Yenenler, Eser Yenenler'in bir dönem çok konuşulan parti eviyle ilgili yaptığı itirafla şaşırttı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Miss Turkey 2015’te dördüncü güzel seçilen Berfu Yıldız, 2019’da oyuncu ve komedyen Eser Yenenler ile nikah masasına oturmuştu. Çift, aynı yıl oğulları Kuzey’i kucaklarına almıştı. Berfu-Eser Yenenler’in ikinci çocukları Mete ise geçtiğimiz yıl mart ayında dünyaya gelmişti.

“Sabah başlıyor, akşam diyeti bırakıyor”

Sosyal medyada yayınladıkları fotoğraflar ve eğlenceli videolarla adlarından sıkça söz ettiren ünlü çiftten Berfu Yenenler, geçtiğimiz haftalarda bir ödül törenine katılmıştı. Yenenler, çocuklarının babalarına çektiğini söylemişti.

27 yaşındaki ünlü isim, “Çocuklar sürekli bir şeyler yiyor, aynı babaları. ‘Evde diyet yapıyorum’ diye geçiniyor, gece kalkıp yemek yiyor. Sabah başlıyor, akşam diyetini bırakıyor” şeklinde konuşmuştu.

Berfu Yenenler, Eser Yenenler'in parti evine balyozla girmiş!

“‘Koca parası yiyorum’ diye tweet atıldı”

Öte yandan Yenenler, YouTube’da yayınladığı Diss Turkey programında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü isim, adına açılan sahte bir hesaptan “Koca parası yiyorum” şeklinde tweet atıldığını ve paylaşımı yapan kişinin kendisi olduğu sanılarak takipçilerden linç yediğini anlatmıştı.

Berfu Yenenler, pahalı ayakkabı giymediği için dahi eleştiriye uğradığı açıklayarak “Bir ayakkabıya 50 bin TL vermediğim için linç yedim” demişti. Sosyal medya fenomeni, yediği bir başka linçten de bahsederek, “Burak Özçivit’in oğlu benim oğlumdan yakışıklı diye linç yemiştim” ifadelerini kullanmıştı.

Berfu Yenenler, Eser Yenenler'in parti evine balyozla girmiş!

Eser’in villası yeniden gündeme geldi

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler Doğu Demirkol’un programına konuk oldu. Eser Yenenler’in Levent’te diskosu da olan ve bolca parti verdiği villası gündeme geldi. O dönem Bahar-Nihal Candan kardeşlerle de yakalanan Yenenler uzun süre gündemde kalmış hatta bu partiler yüzünden Murat Boz ve Aslı Enver’in kavga ettiği iddia edilmişti.

Berfu Yenenler “Ev partisi dönemleriydi meraktan mesaj attım” dedi. Şu sıralar sosyal medya fenomeni olan Berfu Yenenler ünlü isimle tanıştıktan sonra Levent’teki o evde oturmak istememiş.

“Ben o evi dağıttım”

Berfu Yenenler’den o evle ilgili yıllar sonra itiraf geldi. Berfu Yenenler açıklamasında “Ben o evi dağıttım, kırdım çekiçle balyozla, gerçekten o evi günahlarıyla başkasına verdik” dedi.

Berfu Yenenler, Eser Yenenler'in parti evine balyozla girmiş!

Eser Yenenler ise “Yuvayı kırdı başka yuva yaptı. Bu konuya nasıl geldik ya?” dedi. Yenenler “Çok ciddi bir psikopatla birlikteyim” dedi.

“Bizim aramızda problem değil”

Komedyen, “Sosyal medya İbrahim Büyükak’la bizi, nikah şahidi olmamızı bekliyordu. Bizim aramızda problem değil. Güzel bir evlilik varken, olmayan bir problem büyüdü” diye konuştu.

Berfu Yenenler, Eser Yenenler’in parti evine balyozla girmiş!

Yorumlar kapalı.