Berfu Yenenler’den Adnan Oktar açıklaması: ‘Kedicik’ olmaktan son anda kurtulmuş

2015 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan Berfu Yenenler, Adnan Oktar örgütünün bir alışveriş merkezinde kendisiyle temas kurduğunu söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

140journos’un ‘Kedicik’ belgeselini yayınlamasıyla birlikte, tutuklanan ve hapis cezası alan Adnan Oktar’ın örgütü yeniden gündeme geldi.

Söz konusu belgeselde, örgütün lüks alışveriş merkezlerinde insanlara yanaştığı ve turnike sistemiyle Adnan Oktar’ın ağına insanları düşürdüğü anlatılmıştı. Onedio’da yer alan habere göre; Örgütün temas kurmaya çalıştığı isimlerden biri de Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler olduğu ortaya çıktı.

Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan Berfu Yenenler, örgüt ile yaşadıklarını anlattı.

AVM’DE YANAŞIP KART VERDİLER

Güzellik yarışmasından yaklaşık 2 ay sonra bir AVM’de gezdiği sırada yanına iyi giyimli birinin geldiğini söyleyen Yenenler, aynı belgeselde anlatıldığı gibi “Manken veya oyuncu musunuz?” sorusuyla karşı karşıya kaldığını ifade etti.

Yenenler’e AVM’de yaklaşan Adnan Oktar örgütünün elemanı, bir takı markasıyla işbirliği içinde olduklarını ve yakında Dubai’de çekime gideceklerini söyledikten sonra Kedicik belgeselinde bahsedilen iş kartını verdi. Yenenler, o kartın hala kendisinde durduğunu da belirtti.

DAHA KÜÇÜK OLSAYDI KURBAN OLABİLİRDİ

Berfu Yenenler, örgütün ağına düşmemesinin ise şans eseri olduğunu ve olay anında 19 yaşında değil de daha küçük olsaydı kendisini de kandırabileceklerini söyledi.

Berfu Yenenler’den Adnan Oktar açıklaması: ‘Kedicik’ olmaktan son anda kurtulmuş

Yorumlar kapalı.