Berfu Yenenler’in şakası gündem oldu: Murat Dalkılıç, yakın arkadaşı Eser Yenenler’i ele vermemek için yalan söyledi!

Berfu Yenenler’in Murat Dalkılıç’a yaptığı şaka sosyal medyada viral oldu. Dalkılıç’ı arayan Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler’in yanında olmadığını söyledi. Murat Dalkılıç ise arkadaşını ele vermemek için yalan söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2015 Miss Turkey Güzellik yarışmasına katılarak adını duyuran 28 yaşındaki Berfu Yenenler, 2019 yılında oyuncu Eser Yenenler ile nikah masasına oturdu. İki çocuk annesi Berfu Yenenler, eşiyle yaptığı gösterilerin yanı sıra sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Genç isim son olarak yakın arkadaşları Murat Dalkılıç’a yaptıkları şakayla adından söz ettirdi.

ESER’İ ELE VERMEMEK İÇİN YALAN SÖYLEDİ

Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler yanındayken, Dalkılıç’ı arayara “Eser’e ulaşamadım. O da demişti ki Murat’la olacağız. Hala da ulaşamıyorum. Seninle mi?” diye sordu. Arkadaşını ele vermek istemeyen Dalkılıç da peş peşe yalan söyleyerek “Biraz geç yattık ya. Evet evet bende kaldı. İçeride uyuyor. Ben ona söylerim” diyerek karşılık verdi. Berfu Yenenler’in “Onu uyandırabilir misin?” sorusu üzerine panikleyen Dalkılıç, “Ya kızım deli misin? Benimle beraber. Ne olacak” diyor. Büyük bir şaşkınlıkla telefonu kapatan Yenenler ise “Erkekler kapatılsın” ifadelerini kullandı.

DALKILIÇ: YOLDA İNSANLAR YÜZÜME GÜLÜYOR

O anları 2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Berfu Yenenler, “Erkek örgütlenmesi” notunu yazdı. Paylaşıma yorum yapan Dalkılıç ise “Abi yolda insanlar yüzüme yüzüme gülüyor” dedi.

Berfu Yenenler’in şakası gündem oldu: Murat Dalkılıç, yakın arkadaşı Eser Yenenler’i ele vermemek için yalan söyledi!

Yorumlar kapalı.