Bergen’in katili Halis Serbest’ten canlı yayında kan donduran sözler: Pişman değilim

Acıların Kadını olarak bilinen Bergen'in eski eşi ve katili geçtiğimiz gün Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bergen'i öldürdüğü için pişman olmadığını söyleyen Halis Serbest'in açıklamaları Seren Serengil ve Bircan Bali'yi çileden çıkardı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bergen filminin vizyona girmesiyle ünlü şarkıcının acılı hayatı yeniden gündeme geldi. Bircan Bali ve Seren Serengil’in sunduğu programa canlı bağlanan Halis Serbest’in soğukkanlı açıklamaları ise herkesi şok etti.

Söylemezsem Olmaz canlı yayınına, Bergen filmiyle ilgili görüşlerini aktarmak için katılan ‘Acıların kadını’ Bergen’in eski eşi ve katili Halis Serbest, sunucular Seren Serengil ve Bircan Bali’ye küfür etti. Daha önceki açıklamalarında da Bergen’i öldürdüğü için pişman olmadığını belirterek tepki toplayan Halis serbest, açıklamasını canlı yayında da yineledi ve ardından sunucuların tepki vermesi üzerine küfür edince telefon bağlantısından alındı.

ayatını Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı, “Acıların Kadını” olarak bilinen Bergen’in katili olan eski eşi Halis Serbest, Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak, galası yapılan ve vizyona giren Bergen filmine ilişkin kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Yaptığı hiçbir şeyden pişman olmadığının altını çizen Serbest, canlı yayında hakaret edip küfür etmeye başlayınca yayından alındı.

Bergen’in önce yüzüne kezzap atıp sonrasında da canına kıyan Halis Serbest, film için kendisinden izin alınmadığını söyleyerek “Bana ‘canavar’ diyen o bayana hiç yakıştıramadım. Ben canavar değilim. Ben her şeyden önce bir insanım. Bir film yapıyorlar. Hiç olmazsa benim onayımı almış olsalardı, gerçekten de çok iyi bir film çıkardı ortaya. Hayali bir senaryo hazırlamışlar. Hayali bir film. Olayların nerede geçtiğini bile bilmiyorlar. Gelirsiniz Adana’da yaparsınız filmi. Adana’da geçti benim olaylarım.” şeklinde şoke eden açıklamalarda bulundu.

Serbest’in filmin tamamen hayali olaylardan ibaret olduğunu söylemesi üzerine Bircan Bali ve Seren Serengil çılgına döndü. Ünlü sunucular Halis Serbest’e “Bergen’i siz öldürmediniz mi? Yüzüne kezzap atmadınız mı? Pişman mısınız?” deyince Serbest “Hayır, pişman değilim.” şeklinde yanıt verdi.

Daha önce Bergen’in kendisini defalarca aldattığını söyleyerek yaptıklarından utanç duymayan Halis Serbest’in tavırları hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki izleyenleri çılgına çevirdi.

 

Bergen’in katili Halis Serbest’ten canlı yayında kan donduran sözler: Pişman değilim

Yorumlar kapalı.