Bergüzar Korel kızı Leyla’nın doğum anını paylaştı

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin kızları Leyla 1 yaşına girdi. Sosyal medya hesabından kızının doğum günü için özel bir paylaşım yapan Korel, anbean doğum yaptığı anları yayınladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binbir Gece dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çifti 2009 yılında dünyaevine girdi. 2010’da ilk bebekleri Ali’yle mutluluklarını taçlandıran ünlü çift, 2020 yılında Han, 2021’de ise kızları Leyla’ya kavuştu.

Bergüzar Korel kızı Leyla’nın doğum anını paylaştı

LEYLA’NIN DOĞUM ANINI PAYLAŞTI

Instagram hesabını aktif bir şekilde Bergüzar Korel, Leyla’nın doğum gününde duygusal bir paylaşım yaptı.

Kızı Leyla’nın doğum videosunu yayınlayan Bergüzar Korel paylaşımına düştüğü not ile herkesi duygulandırdı.

“Her evladımın doğum gününde içimde şükürle karışık bir bir hüzün oluyor. Fotoğraflarına bakıyorum… İlk doğdukların an tenlerinin ipeksi yumuşaklığını hatırlamaya çalışıyorum. Gözlerimi kapıyorum.Sonra aklımda. Yeterince öptüm mü? Yeterince sevdim mi? Sımsıkı sarıldım mı? Kokularını iyice içime çektim mi? Koynumda iyice uyuttum mu? Yani acaba kaçırdığım bir anları var mı? Yanaklarının yumuşaklığı sıcaklığı…”

“ÖNÜNDE, ARKANDA, YANINDA NEREDE İSTERSEN ORADAYIM”

Üçünde de kucağıma alana kadar belki de hayatta hiçbir zaman bir daha olamayacağım kadar büyük bir inatla, inançla, güçle, acıyla onları dünyaya getirmeye çalışırken ilk gördüğüm anı doya doya yaşadım mı? Her anları her an daha da kıymetli oluyor. Canım kızım çok sev kendini. Abilerinle elleriniz hiç ayrılmasın. Neşe dolu ol sağlıklı ol. Dünyaya gelirken ki inadın ve kudretini hep koru. Hayatta herkesi olduğu gibi kabul et. Sev… Ben, önünde arkanda yanında nerede istersen oradayım. İyi ki doğmuşsun Leyla’m…”

Bergüzar Korel kızı Leyla’nın doğum anını paylaştı

Yorumlar kapalı.