Bergüzar Korel, Levent Üzüncü, Hande Doğandemir… Ünlü isimlerden ikinci tur mesajları!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından başta Bergüzar Korel, Levent Üzüncü ve Hande Doğandemir olmak üzere çok sayıda ünlü isim sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kaldığını resmen açıkladı. Yener, “28 Mayıs 2023 Pazar günü ikinci tur seçimlerinin yapılmasına karar verilmiştir” dedi. Açıklamanın ardından bazı ünlü isimlerden “umutluyuz” mesajları geldi.

İşte o paylaşımlar:

ECE TEMELKURAN

“Zor olacağını biliyorduk ama yine de bu kadar zor olmayacağını umut etmeyi seçtik. Bugün en büyük hata, yenilenlerin yaptığı gibi kendinden ve yoldaşından nefret etmek gafletine düşmek olur. İki hafta daha buna dayanabiliriz, dayanmalıyız. Birbirimize güç verelim. Ha gayret! Erdoğan kazanamadı. Kazandırtmadık. Kendini bırakıp umutsuzluğa kapılmayı, bu seçime çok emek veren, hapishanelerden umudumuzu tazeleyen, sedyelerle oy vermeye giden insanlara ayıp etmek gibi görüyorum. Hayat, devam etmekle ilgilidir. Hep. Umutlu olmak bile zorunda değiliz. Sadece iki hafta daha çalışacağız.”

HANDE DOĞANDEMİR

“Hiçbir şey kız çocuklarını, kadınları, kendi malları köleleri gibi gören HÜDA-PAR’ın Meclis’te olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu gerçekle iki hafta daha savaşacağız.”

BERGÜZAR KOREL

“Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.”

MABEL MATİZ

“Hayattan başka yol yok. Umut etmeye ve çalışmaya devam. Direnenler yaşar.”

MELİS İŞİTEN

“28 Mayıs’a kadar ben buralarda pozitif basacağım. İsteyen takipten çıkabilir. Umutluyum. İnanıyorum. Eylemsizlik içinde karalar bağlamayacağım. Kızım için, kendim için, ülkem için elimden gelenin fazlasını bir an durmadan yapacağım.”

LEVENT ÜZÜMCÜ

“Sevgili takipçilerim, hiçbir tweet’imi silmiyor ve bu ülkeden, çocuklarımıza bırakabileceğimiz aydınlık bir gelecek bırakmadan asla vazgeçmeyeceğimi bildiriyorum. Hayatım aynı, inadım aynı, hedefim aynı, sayfam da aynı. Bu da ite kopuğa dert olsun. Sevgiler.”

KAAN SEKBAN

“2’nci tura kalmaz diyerek küçük bir tatil planlamıştım ve tabi ki bu sabah iptal ettim. Nasıl olsa alırlar diyerek sandıktan kaçma lüksümüz yok. Etrafımızdaki kararsız küskün seçmenleri de ikna etmeliyiz hatta. Partiler de daha da yüksek katılım için çalışmalı. Sonuna kadar devam.”

MELİSA SÖZEN

Dün nasıl umutluysam, bugün de öyleyim. Dün nasıl inanıyorsam, bugün de aynı şekilde inanıyorum. Pes etmek, vazgeçmek, kimseyi yarı yolda bırakmak yok. Geleceğimiz için lütfen ikinci turda da oy verin. Ve sandıklarda müşahit olmak için Oy ve Ötesi’ne kayıt olun. Bunun ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz.

ORHAN AYDIN

“Deprem bölgesindeki tüm sorunlar çözülür. Döviz kurları düşer, TL değer kazanır. Ekmek 3 lira olur. Ekonomi ve adalet şaha kalkar. Yolsuzluk ve talan durur. Kadın-hayat-sanat-sanatçı düşmanlığı tarih olur. Düşünce özgür olur. Ey halkım… ‘Durmak yok yola devam’!”

Bergüzar Korel, Levent Üzüncü, Hande Doğandemir… Ünlü isimlerden ikinci tur mesajları!

Yorumlar kapalı.