Bergüzar Korel ve Halit Ergenç yurt dışına taşınıyor

Meslektaşı Halit Ergenç ile 2009 senesinde mutluluğa “Evet” yanıtını veren Bergüzar Korel, geçtiğimiz aylarda üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti şimdi ise aldıkları yeni kararla gündeme geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç‘in taşınma kararı aldığı iddia edildi. Ali Ergenç, Han Ergenç ve Leyla Ergenç adında üç çocuğu bulunan çift, bir süredir ekranda yer almıyordu. Son olarak ‘Babil’ dizisinde yer alan Ergenç, daha sonra pandemi nedeniyle setlere ara verdi.

SnobMagazin’in özel haberine göre; Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in sosyal medyada İngiltere’nin başkenti Londra’dan paylaştığı fotoğrafların ayrıntıları ortaya çıktı. Ünlü çiftin, Londra’dan bir ev satın aldığı öğrenildi. İkilinin projeleri olmadığı dönemde üç çocuğuyla birlikte Londra’da yaşayacağı iddia edildi.

SET OLDUĞU ZAMAN GELECEKLER

İkili, set olduğu zaman İstanbul’a gelip, kamera karşısına geçecek. Korel, son günlerde sosyal meda platformu Instagram’dan sık sık Londra’da çektirdiği fotoğrafları yayınlıyor.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç yurt dışına taşınıyor

Yorumlar kapalı.