Berna Laçin’den “sandıklara itiraz” tepkisi: Erdoğan ikinci tura kalmaya çalışıyor, strateji bu

Oyuncu Berna Laçin Twitter’dan paylaşımda bulunarak Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun açık ara önde olduğu sandıklarda yeniden sayımlar yapıldığını ifade etti. Laçin, “Arkadaşın kızı 10 defadır sandık sayıyor. Sandıkta Kemal Kılıçdaroğlu 6 kat fazla oy almış ama MHP müşeahidi ısrarla tekrar sayım istiyor , defalarca defalarca ve hala sandık sonucu girilemiyor. İşte olay bu” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Berna Laçin, bir tanıdığının müşahit olduğu sandıkta Millet İttifakı’nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önde olduğunu ancak MHP’lilerin ısrarla tekrar sayım istemelerinden ötürü 10 defadır sayım yaptıklarını söyledi.

Açılan sandıkların verilerinin itirazlar sebebiyle sisteme girilemediğini ifade eden Laçin, bunun bir strateji olduğunu belirterek, “Bu gece sonuçlar biter mi emin değilim. Bu itirazlarla 2. tura kalmaya çalışıyor Sn. Erdoğan” dedi.

Berna Laçin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Yaaaaa arkadaşın kızı 10 defadır sandık sayıyor. Sandıkta Kemal Kılıçdaroğlu 6 kat fazla oy almış ama MHP müşahidi ısrarla tekrar sayım istiyor, defalarca defalarca ve hâlâ sandık sonucu girilemiyor. İşte olay bu. Basit bir örnek verdim. Açılan sandık değil girilen sandık verisi önemli. İtirazlardan girilemiyor. Bu gece sonuçlar biter mi emin değilim. Bu itirazlarla 2. tura kalmaya çalışıyor Sn. Erdoğan. Strateji bu.”

Berna Laçin’den “sandıklara itiraz” tepkisi: Erdoğan ikinci tura kalmaya çalışıyor, strateji bu

Yorumlar kapalı.