Beşiktaş’ı takipten çıkan Simge Sağın’dan Mauro Icardı için ‘Aşkın Olayım’ yanıtı!

Galatasaray forması giyen Mauro Icardi ile takipleşmesi ve birbirlerini Instagram hikayelerinde paylaşmalarıyla adından söz ettiren Simge Sağın'dan açıklama geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Simge Sağın’ın adı Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile anılıyordu. Sağın, geçtiğimiz akşam Özgür Aras’ın düzenlediği ‘Rengarenk30Yıl’ gecesine katıldı.

Simge Sağın’ın ‘Aşkın Olayım’ şarkısı, Galatasaray’a transfer olan Mauro Icardi’nin gol sevincinden sonra statta çalması ile en çok dinlenenler arasına girmişti. Arjantinli golcü, şarkıyı sosyal medyasında paylaşmış ve Sağın’ı etiketlemişti.

Beşiktaş’ı takipten çıkan Simge Sağın’dan Mauro Icardı için 'Aşkın Olayım' yanıtı!

BİRBİRLERİNİ TAKİBE ALDILAR

Sağın da bu paylaşıma sessiz kalmayıp, kalp emojisi ile kendi hesabında paylaşmıştı. Ardından ikili birbirini takibe almış ve Sağın, Beşiktaş’ı takipten çıkarmıştı. Sağın konuyla ilgili şunları söyledi;

“BEŞİKTAŞ’I DAHA ÖNCE TAKİPTEN ÇIKMIŞTIM”

“Beşiktaş’ı daha önceden çıkartmıştım ben takip ediyordum ama onlar beni etmiyor diye. Icardi ile takipleştiğim için çıkmadım takipten.”

Beşiktaş’ı takipten çıkan Simge Sağın’dan Mauro Icardı için 'Aşkın Olayım' yanıtı!

“ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM”

“Golden sonra şarkımın çalınması tabii ki de çok hoşuma gitti” diyen Simge Sağın, “Icardi de paylaşınca, ben de paylaştım. Ben şarkımı paylaşan herkesi paylaşıyorum. Beş yıl önce çıkardığım bir albüm Türkiye’nin en çok dinlenilen albümü oldu. Çok mutlu ve gururluyum bu yüzden. Dinleyen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin “Galatasaray maçına gitmeyi düşünüyor musunuz? Herhangi bir davet geldi mi?” sorusuna da yanıt veren Sağın, “Şu anlık herhangi bir davet gelmedi. Gelirse neden olmasın?” dedi.

Beşiktaş’ı takipten çıkan Simge Sağın’dan Mauro Icardı için ‘Aşkın Olayım’ yanıtı!

Yorumlar kapalı.