Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi sessizliğini bozdu: Ben çığlığımı sessizce atabiliyorum

 Beta lakabıyla bilinen Berk Bayındır sekizinci kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Yaşanan feci olayda Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener'in de evde olduğu öğrenilmişti. Simla Ener sevgilisi Beta Berk Bayındır'ın ölmeden önceki son fotoğrafını paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beta lakabı ile bilinen rapçi Berk Bayındır, 25 Nisan’da İstanbul Kağıthane’de oturduğu rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti.

Olay esnasında evde olan Bayındır’ın kız arkadaşı Simla Ener ise yaşananları “Balkon demirlerinden sarkarken gördüm, arkasından koştum ama düşerken gördüm” sözleriyle anlatmıştı.

Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beta’nın ölmeden önceki son fotoğrafını paylaştı. Yaptığı paylaşıma “24.04.2022 Son akşam yemeği. Son fotoğraf. Güzel uyu canım Berk’im” notunu düştü.

Beta Berk Bayındır'ın sevgilisi sessizliğini bozdu: Ben çığlığımı sessizce atabiliyorum

Simla Ener paylaşımının ardından şu açıklamayı yaptı:

“Canımdan can koptu. Kötü iddiaları ya da çirkin düşünceleri umursayacak kadar bile halim yok. Sadece Berk’imin sevenleri için yazmak zorunda hissediyorum. Ben çığlığımı sessizce atabiliyorum. Güçlü olmak ve Berk ile birbirimize verdiğimiz sözleri tutmak, onun eksik bıraktığı yerden yerine getirmeye çalışmaktan başka bir derdim yok. Unutulması mümkün olmayan bu olaya şahit oldum diğer yarımın gidişini gördüm. Dostlarımız yanımda, yanımızda ama şu hayatta ilk defa yalnız kalmış hissettim. Baş sağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim.”

 

Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi sessizliğini bozdu: Ben çığlığımı sessizce atabiliyorum

Yorumlar kapalı.