Beyaz TV’de Nur Viral ve eski müftü Yusuf Kavaklı arasında ‘çıplaklık’ tartışması! “Bozacının şahidi şıracı”

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında sunucu Nur Viral ile eski müftü Yusuf Kavaklı arasında 'çıplaklık' tartışması yaşandı. Kadınları hedef alan Kavaklı, televizyonda sunuculuk yapanların ‘çırılçıplak’ giyindiğini söyleyince Nur Viral de “Madem eleştiriyorsunuz neden izliyorsunuz?” diye sordu. Bunun üzerine eski müftü Kavaklı “Bozacının şahidi şıracı” diye cevap verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var, programında yaşanan tartışma sosyal medyada gündem oldu.

Programın sunucusu Nur Viral, konuk ettiği emekli müftü Yusuf Kavaklı ile canlı yayında bir tartışma yaşadı.

Beyaz TV’de Nur Viral ve eski müftü Yusuf Kavaklı arasında ‘çıplaklık’ tartışması! “Bozacının şahidi şıracı”

Emekli müftü Kavaklı, televizyonda sunuculuk ve programcılık yapan kadınların “çırılçıplak” giyindiğini iddia etti. Viral bu sözlere, “kim çırılçıplak yayın yapıyor ya?” diye tepki gösterdi.

Kendi üstünü göstererek Kavaklı, “Şuradan itibaren yayın yapanları görmüyor musun? Yemek programı yapıyor kadın, köçek gibi oynuyor. Neymiş? Yemeği beğenilmiş, yemek de yemek olsa.” diye konuştu.

Kavaklı bu sözlere, “Madem eleştiriyorsunuz neden izliyorsunuz?”  diye sordu.

Kavaklı şu yanıtı verdi:

Nasıl? Benim görevim bunları söylemek. Benim görevim yanlışları söylemek. Dine uymayanları söylemek. Tamam mı kızım? Benim görevim bu? Onu seyretme, bunu okuma, berikisine bakma. Ne anlatacağım ben? Hayatı anlatıyorum.

Viral, “Diyorsunuz ki ‘Bunu izlememek, görmezden gelmek sorunu çözmüyor. Görüyorum, izliyorum’, ama diyorsunuz ki ‘Senin arkadaşların’, ben bakıyorum. Herkes çok güzel, çok edepli giyiniyor, çok güzel program yapıyor” dedi.

Bu sözler karşısında Kavaklı, Viral’e yönelik “Bozacının şahidi şıracı derler ya. Çok güzel program, bir şey demiyorum” ifadelerini kullandı.

Kavaklı’nın sözleri karşısında şaşıran Viral, “Ooo, ağır oldu mu hocam biraz bu cümleniz? Bozacının şahidi şıracı derken ‘Sen de onlardansın’ diyorsunuz.” şeklinde konuştu.

Sözlerinden geri adam atan Kavaklı “Sen de onlardan değil, göz yumuyorsun kızım. Sen örneksin sunucu olarak, ben de konuşmacı olarak burada örneğim. Bana bakıp da adam dinden nefret ederse benim burda yaptığım programın hiçbir fonksiyonu yok, tamam mı kızım?” dedi.

Beyaz TV’de Nur Viral ve eski müftü Yusuf Kavaklı arasında ‘çıplaklık’ tartışması! “Bozacının şahidi şıracı”

Yorumlar kapalı.