Bir zamanların ekran fenomeni Meriç Erkan’ın son hali sosyal medyayı salladı!

Bir dönem televizyon programlarının en meşhur isimleri arasında yer alan Meriç Erkan, yeni hayat tarzı ile Türkiye'nin gündemine oturdu. Meriç Erkan 'Mahmut' ismiyle hayatını sürdüreceğini açıklarken, önceki hayatından duyduğu pişmanlığı da dile getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahu Tuğba’nın sevgilisi olarak adını duyuran ve bir dönem Esra Erol’un izdivaç programına katılan Meriç Erkan maneviyata yöneldiğini açıkladı.

İsmini “Mahmut” olarak değiştiren Erkan, Yeni Şafak’a yaptığı açıklamada, “Nasuh tövbesi” ettiğini söylerken, ‘bambaşka bir hayata geçtiğini’ ifade etti.

 “Ben aynı adamım ama hayat insanı başka taraflara geçiyor. İslamiyete daha uygun şekildeyim. Bu şekilde çıkmak istemedim. Görüntümüzden mutluluk duyuyoruz. Bu Rabbimle aramdaki hesaplaşma” diyen Meriç Erkan “Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik” dedi.

Meriç Erkan “En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabire. Mahmut Erkan’la güvende olduğumu hissettim” yorumunda bulundu.

“İnceleyerek görerek sonunda bu kararı verdim” diyen ünlü isim Esra Erol’a katıldığı programı anlatarak “Hepsi kurguydu” dedi.

Meriç Erkan kutlamalara katılmadığını da söyleyerek “Ben bir kadınla bir araya gelmiyorum” yorumunda bulundu.

Erkan, “Ben aynı adamım, aynı beden ama hayat insanı başka taraflara çekiyor. Daha önceki konseptim, şovmenlik vs., e tabii insan… Bu bir konsept değil, bu başka bir şey… Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma… Bir şeyin farkına varıyorsunuz ve bunu son nefes gelmeden yapıyorsunuz” diye konuştu.

Erkan, “Rabbim diyor ki, ‘Bir günahına tövbe edip onu bir daha tekrar etmeyeni ben affettim’ ben de diyorum ki, O sözünden dönmez… Ama ben haylazlık yaparım, günahlarıma devam ederim, tövbemi bozarım, cezamı da hak ederim o zaman…” ifadelerini kullandı.

Evlilik hakkındaki soruya da yanıt veren Erkan, “Evlenmek olabilir tabii, nasip kısmet… Tam böyle İslam’a uygun, şeriata uygun, İslam’a uygun zihniyeti ve kıyafeti olacak, yan yana durduğumuzda da hakikaten bu çift görünüşüyle de hareketle de Müslüman, topluma faydalı olacak… Nasibimiz varsa olur, olmazsa da ben aşkın büyüğünü yakalamışım zaten” ifadelerini kullandı.

Bir zamanların ekran fenomeni Meriç Erkan’ın son hali sosyal medyayı salladı!

Yorumlar kapalı.