Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla tanınmıştı: Kübra Ece hayatına son verdi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla tanınan Kübra Ece hayatını kaybetti. Kübra Ece’nin yaşamına son verdiği iddia edildi. Kübra Ece’nin vefat haberi ardından yakın arkadaşları ve aynı yarışmada yer alan rakipleri de paylaşımda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Kızları yarışmasında bir döneme damgasını vuran yarışmacı Kübra Ece’nin 4. kattan atlayıp intihar ederek hayatına son verdiği iddia edildi.

Magazinburada’nın haberine göre; Ece nişanlısı ile evlilik hazırlıkları yaparken ihanetle sarsıldı. Kübra Ece’nin intihar etme sebebi olarak nişanlısını evinde başka bir kadınla uygunsuz bir şekilde yakalaması iddiası ortaya atıldı.

Genç kızın intiharında aynı zamanda cinayet şüphesi üzerinde de duruluyor. Kübra Ece’nin ölüm haberini sosyal medyada duyanlar “İntihar olduğuna inanmıyorum” yorumlarında bulundu.

Vefat haberini Ece’nin de arkadaşı olan, Instagram fenomeni Habibe Durkaya yaptığı paylaşımıyla doğruladı.

KÜBRA ECE KİMDİR?

Kübra Ece katıldığı yarışma programında hayatıyla ilgili şu bilgileri vermişti: “29 yaşındayım. Muhasebe ile uğraşıyorum ama çok renkli bir karakter olduğum için esnaflığa adım attım. Ticaretle uğraşıyorum, fırıncıyım. Hayatımda hiç köye gitmedim. Köy hayatım olmadı. Hiç köye adım atmayıp, inek – koyun görmemiş bir kadının nasıl birinci olduğunu göstermek istiyorum azmimle inadımla. Çok inatçıyım.”

Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla tanınmıştı: Kübra Ece hayatına son verdi

Yorumlar kapalı.